Matchmaking

Matchmaking

Å finne kjærligheten i dag betyr først og fremst å finne det beste datingbyrået. Det er heldigvis noe vi er eksperter på! Vi har gått gjennom og vurdert de aller største datingbyråene i Norge.

Velg det beste datingbyrået for deg.

Som med alle andre slags bedrifter, er datingbyråer konstruert for fortjeneste. Derfor bør du være varsom når du velger, slik at du ikke blir lurt. I direkte kontakt med et datingbyrå forteller de deg at de har et kjempestort brukerantall der du bor. Det stemmer ikke alltid, så du bør være hundre prosent sikker når du går for et datingbyrå.

Anbefalte matchmakingsider

På 1.: Academic Singles for Matchmaking! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>

På 2.: be2 for Matchmaking! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Try out for free!

Omfattende gjennomgang av be2 >>

På 3.: EliteSingles for Matchmaking! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>

Dating kategorier

Casual-Dating

Vi har testet og vurdert de største sexdatingsidene i landet. Følg våre råd og anbefalinger for å skaffe... (mer)

Flørt

Er du ute etter en liten flørt? For å ha en best mulig opplevelse med en datingside, bør det være mange aktive... (mer)

Matchmaking

Å finne kjærligheten i dag betyr først og fremst å finne det beste datingbyrået. Det er heldigvis noe vi er... (mer)