En veiledning til kjærlighet i våre dager

En veiledning til kjærlighet i våre dager

Mye forandrer seg raskt i våre dager, men et faktum forblir uendret: Mennesker leter etter den store kjærligheten. De fleste foretrekker å lete etter kjærlighet på portaler eller apper for dating på internett, og dette har forenklet mange problemer og utfordringer med kjærlighetsjakten.

Nå om dagen har datingportaler på internett overtatt som "wingman". Generelt kan man si at en av fem av de utallige portalene gjør jobben bedre enn noen wingman kunne ha gjort. Problemet er at fire av fem portaler ikke fungerer godt nok. Som wingman kan man sammenligne de dårlige portalene med en som henvender seg rølpete, frekt og beruset til de to kvinnene, søler drinker på dem, og prøver å stikke av med den mest attraktive. Helt avgjørende for å finne kjærlighet i våre dager, er altså en god datingportal. Her er noen av de beste teknologiske wingmen som er tilgjengelig i jungelen der ute:


De beste datingportalene for å finne kjærligheten

På 1.: Academic Singles for kjærlighet! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>

På 2.: be2 for kjærlighet! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Try out for free!

Omfattende gjennomgang av be2 >>

På 3.: EliteSingles for kjærlighet! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>

Høyteknologisk

Det er noen åpenbare grunner til at internett har blitt så populært til dette formålet. Den viktigste grunnen er kanskje at sjansen for å finne noen som passer har økt, siden de gode datingtjenestene sammenligner opplysningene du oppgir i en omfattende algoritme mot den øvrige medlemsmassen, for deretter å sortere ut de medlemmene du passer best sammen med. Du sparer dermed tid og energi ved at du slipper å forholde deg til alle du ikke passer sammen med. I alle fall stemmer denne teorien hvis datingtjenesten benytter god nok teknologi, noe flere av dem faktisk gjør.

Datingtjenestene, enten de sikter mot langvarige kjærlighetsforhold eller kortvarig, "casual" dating, kan melde om flere suksesshistorier der noen som har strevd lenge med å finne noen å date plutselig har ukentlige eller daglige stevnemøter, eller par har funnet kjemien, historier om kjærester som har blitt spleiset og innledet givende forhold. Forskjellen på gode og dårlige datingsider, er at historiene de gode sidene presenterer, faktisk er sanne. Ikke alle de falske historiene er enkle å gjennomskue.

Ingenting kommer av seg selv

Ingen resultater kommer uten tilstrekkelig egeninnsats. Man må legge inn arbeid for å finne kjærlighet, også på datingportaler. Vi lover ingen at de vil finne lykken innen en uke som medlem på en datingside, men vi kan garantere effektivisering. Så lenge du legger inn tiden som trengs, er det ingenting som står i veien for at også du finner kjærlighet. Og på nettet attpåtil!

Bruk tiden din på å tilpasse profilen din først og fremst. Den er utrolig viktig! Du bør fylle ut alt de ber deg om, i tillegg til litt ekstra. Jo mer informasjon du har om deg selv, jo større sjanse er det for at noen finner akkurat deg, med dine interesser og preferanser. Bruk profilbilder, det er ingen som blir forelsket i en avatar. Om du ønsker å være litt anonym, er det ofte mulig å sensurere litt av bildet, slik at ingen kjenner deg igjen.

Hva med et betalt medlemskap?

De fleste beste datingportalene tilbyr et betalt medlemskap i tillegg til gratisbrukeren man starter med. Men dette kan vel knapt sies å være et «tilbud» - ofte er man så å si nødt til å ha et Premium-abonnement for å bokstavelig talt kunne chatte med andre brukere. Hva får man egentlig ut av et slikt medlemskap, og hvor mye koster det?

Som gratisbruker kan man ikke prate med andre brukere, selv om dere eventuelt har matchet. Så på en måte kan man si at det man får ut av et slikt medlemskap er rett og slett å kunne bruke den. Fullt utbytte, hele pakka. Alt du trenger for å lete etter kjærligheten. Du får tilgang til en rekke funksjoner som gjør jakten mer effektiv, og ofte kan du se hvem som er inne på profilen din. Å ha en gratisbruker uten å skaffe seg et betalt medlemskap, er som å kun spise forretten og lukte på middagen. Det er med andre ord nødvendig, og verdt det, å gå til anskaffelse av et Premium-medlemskap.

Ikke gå glipp av den rette på nettet

Prisene ligger omtrent på mellom 100-200 kroner i måneden, avhengig av hvilken betalingsplan du velger. Du kan finne billigere, men for de aller beste og mest populære tjenestene er det så klart småstive priser. Du må selv ta valget om du ønsker å være med videre, men om du takker nei til tilbudet, kan du gå glipp av:

  • Den mest populære datingmetoden nå til dags
  • Mange hundretusener av norske single du aldri ellers hadde møtt
  • Flørting, bekjentskap, nye venner og stevnemøter
  • Den rette

Om du vil holde deg til den klassiske metoden er det ingenting i veien med det, men som med alt annet her i verden, er jakten på kjærligheten på vei til å bli mer og mer digitalisert. Folk bruker mer tid på jobb og mer tid hjemme, så datingportaler er et fantastisk tilbud, eller supplement om du vil, til å finne ekte kjærlighet. Lykke til med jakten!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.