Hvordan skille mellom gode og dårlige datingsider?

Hvordan skille mellom gode og dårlige datingsider?

Datingsider er noe som er blitt svært populært de siste årene, og det slutter ikke å vokse i popularitet. Tabuet er blitt lagt bort, og det blir brukt av folk i alle aldre. Om du er student eller pensjonist – datingsider er noe for alle. De tar imot deg med åpne armer, men er det alle datingsider man vil inn og omfavne?

Datingsider er en type nettside der behovet for eksperthjelp er åpenbart. For spekulative virksomheter er det fristende å starte opp en datingside av tvilsom karakter, en datingside som kan virke anstendig for en utenforstående eller en søkemotor, men som egentlig er dårlig, eller enda verre: Et forsøk på svindel. Det finnes mange gode datingsider, men problemet er at de drukner i mengden av dårlige. Den beste metoden for å skille mellom gode og dårlige datingsider, er utvilsomt å rådføre seg med eksperter eller erfarne brukere. Vi er, heldigvis for deg, begge deler!


Norges aller beste datingsider

På 1.: Academic Singles for Datingsider! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>

På 2.: be2 for Datingsider! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Try out for free!

Omfattende gjennomgang av be2 >>

På 3.: EliteSingles for Datingsider! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>

Er søkemotorer tillitsverdige når det gjelder datingsider?

Internett har ført til en demokratisering av det moderne samfunnet, og forandret måten mennesker lever sine liv på. Fra en tilværelse som i stor grad var preget av hindringer og problemer, lever vi nå liv som preges minst like mye av frihet og muligheter. Vi har blitt vant til at praktisk talt alle mennesker kan utbasunere nøyaktig hva de mener om aktuelle og mindre aktuelle saker, på godt og vondt.

Den største følgen av at alle og enhver kan ytre sin mening og at hvem som helst kan opprette en nettside og legge ut innhold der til alle døgnets tider, er at den totale mengden informasjon på internett har økt, men også at andelen totalt ubrukelig informasjon har økt.

De mest attraktive jobbene tilknyttet internett er ikke lenger design av nettsider eller programmering av Javascript eller andre programmeringsspråk, men optimalisering for søkemotorer. Hvis en ny nettside er godt optimalisert for søkemotorer, vil den havne høyt oppe på et søk, selv om den ikke trenger å utmerke seg innen sitt felt sammenlignet med lignende nettsider.

Dette betyr dessverre at du ikke kan stole på at søkemotoren du bruker gir deg de treffene som faktisk er best og mest relevante. Så hva gjør du for å skille god kvalitet fra søppel? Jo, du søker råd hos en annen gruppe som blir stadig mer attraktiv på internett: Ekspertene.

Å finne riktig datingside

Gjennom internett har både erotisk, uforpliktende dating og tradisjonell dating med stevnemøter og personlige treff på kafé, restaurant, kino eller lignende blitt aktuelt for stadig flere mennesker. Det er viktig å være klar over at alle er forskjellige. Ønsker, forventninger, drømmer og håp varierer fra person til person, og forskjellene kommer kanskje enda mer tydelig til syne når det gjelder datingsider på internett, enn andre ting.

Husk at det er mange tvilsomme datingsider på internett. Vær forsiktig med hvor du utleverer private opplysninger. Sørg for å forsikre deg om at datingsiden du har funnet er seriøs, har god kvalitet på tjenestene og fungerer, før du betaler for medlemskap. Husk at det kan ta litt tid å komme i gang, de aller fleste ønsker å bli litt kjent før den første daten.

Normalt sett får medlemmer mulighet til å sette opp en profilside med bilder og tekst. Ærlighet er anbefalt, det er sjelden lurt å prøve fremstille seg selv som et supermenneske. De som profilerer seg selv som gjennomsnittlige mennesker med normale preferanser til seksualitet og andre ting, får mest respons. Mye respons øker sjansen for å finne noen som matcher å avtale et stevnemøte med.

Målet for den første daten

Så tidlig som mulig bør du avklare overfor deg selv hva som er ditt mål med denne daten. Et råd som ikke alltid er mulig å gjennomføre, er å også avklare hva som er målet til den andre parten før selve stevnemøtet finner sted. Det beste utgangspunktet er hvis begge parter har noenlunde samsvarende mål før stevnemøtet.

Generelt har mennesker tre ulike mål for et stevnemøte:

  • Spontan, uforpliktende sex, altså en oppfylling av et primært begjær. Selv om dette kan være flaut å innrømme til andre bør du være ærlig overfor deg selv dersom dette er målet, for å unngå skuffelser.
  • Et eventyr, med fokus på erotikk eller spenning.
  • Å finne en kjæreste, finne langvarig kjærlighet eller innlede sosial kontakt.

Den digitale gullgruven

Uansett hva du er ute etter, er datingsider en digital gullgruve for å komme i kontakt med andre spennende mennesker. De aller beste sidene har høy bruker- og kundevennlighet, og gir deg valget om hvor anonym du vil være. Et stort brukermiljø i Norge gjør datingsider ikke bare til et alternativ til klassisk dating, men en prioritet. Om man lar sjansen gå fra seg, kan man gå glipp av drømmepartneren sin.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.