Academic Singles

Konklusjon: Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Skrevet av: Erik | Sist oppdatert: 30.01.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

Et godt tips er å opprette en gratis bruker i starten, slik at man kan få et bedre innblikk av tjenesten. Man kan ikke prate med andre brukere eller ta alle funksjonene i bruk, det må man ha et betalt medlemskap for. Om du er en seriøs og ambisiøs dater, er det desidert verdt det hos Academic Singles.

Academic Singles-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             56 som resulterer i samtaler

6 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
55% kvinner
45% menn
Kvinneforhold Academic Singles: 55%

1. Academic Singles vurdering: Sammendrag

Vi har gått gjennom og nøye vurdert Academic Singles i flere aspekter. Under finner du en kort oppsummering av hver kategori. Spoiler alert: Academic Singles scorer høyt på så å si alt. Det er en soleklar favoritt hos oss.

Konklusjon praktisk test: Den praktiske testen beviser hvilken ypperlig portal Academic Singles er. Det er enkelt å prate med andre brukere, enklere enn på andre datingsider. Det kan ha noe med hvilke slags brukere det er på Academic Singles – medlemmene er ofte travle mennesker og er effektive når de først er i gang.
Konklusjon funksjoner/profiler: Academic Singles har enkle og brukervennlige funksjoner, og de fungerer fint. De blir kanskje litt for enkle til tider, og ligger litt bak noen av konkurrentene sine på den kreative fronten. Til tross for dette anser vi funksjonaliteten som god. Profilene er mange og gode, og man får mange gode forslag til potensielle matcher på siden.
Konklusjon kundevennlighet: Brukervennligheten er nokså bra – det er en ren, pen og enkel nettside. Det som trekker ned på den fronten er at de har gjort det vanskelig å komme seg frem til kundeservice, og har utelatt noe prisinformasjon samt informasjon om avsluttelse av medlemskap. Dette er dog ikke uvanlig på denne typen sider.
Konklusjon prisnivå: Prisene til Academic Singles ligger godt an i forhold til konkurrentene de har i nisjen sin. De spesialiserer seg på å være en eliteportal, noe som naturligvis fører til en høyere pris enn vanlige datingsider, men man får mye for pengene. Premium-medlemskap gir deg enda flere funksjoner og muligheten til å være ordentlig medlem, som igjen gir deg muligheten til å finne lykken. Konklusjonen er at man faktisk får valuta for pengene.

 

2. Academic Singles praktisk test

2.1 Academic Singles ved første blikk

Academic Singles imponerer fra første stund, med rene og moderne nettsider som gir et uttrykk for eksklusivitet og ambisjoner. Plattformen er som sagt enkel å bruke, og alt er lett tilgjengelig med unntak av kundeservicen og et par andre ting.

En av de tingene er prisinformasjon. Det får man ingen informasjon om før man har registrert seg, noe vi synes er leit da det for det meste fører til to ting; mange gratisbrukere, og brukere som dropper tjenesten fordi de ikke vil melde seg på noe de ikke vet hva koster. Heldigvis for deg har vi fått tak i prisinformasjonen deres.

2.2 Responstest Academic Singles

Som på alle andre datingportaler vi vurderer og anmelder, utførte vi en responstest hos Academic Singles. Det forteller deg hvor aktivt miljøet er, og hvor sannsynlig det er å få svar fra noen man er interessert i.

Det er her Academic Singles skiller seg ut fra mengden – aktiviteten er nokså overraskende veldig høy. Vi hadde4 8 samtaler ut ifra 100 tilnærmelser og innkommende meldinger fra andre brukere. Flesteparten av de 48 samtalene var tatt initiativ til av motparten på andre siden av tastaturet! 48 av 100 poeng er definitivt en høyst akseptabel score.

Oppsummering Academic Singles Norge praktisk test: Academic Singles har gjort det godt så langt, og vi er spesielt imponert av responstesten. Samtalene er som forventet gode og spennende, og profilene er gode og utfyllende. Det er ikke vanskelig å få seg en date via Academic Singles om man gir litt innsats!

 

3. Funksjoner/profiler på Academic Singles

3.1 Kom i gang med nettdatingen

Første trinn

Etter registrering venter en personlighetstest som tar omtrent et kvarter. Denne er svært nyttig og viktig at man tar seg god tid til, ettersom du blir matchet med andre brukere ut i fra hva du oppgir som egenskaper, hobbyer, interesser mm. Deretter skriver du en kort profilbio som beskriver deg godt. Dette, sammen med profilbildet ditt, danner førsteinntrykket for de som er inne på profilen din.


Bilde: vitenskapelig test på Academic Singles

Klar til å gå

Profilen din er faktisk så å si ferdig utfylt etter å ha gjort dette! Det er så klart et pluss om du ønsker å legge til enda mer informasjon, men det er ikke supernødvendig på Academic Singles. Matchsystemet deres fungerer godt med den informasjonen du har oppgitt.


Bilde: Mer informasjon i profilen

Bla gjennom potensielle matcher

Du har allerede muligheten til å bla gjennom eventuelle matcher. Academic Singles oppdaterer potensielle matcher fortløpende, så ikke vær redd for å være kresen. På Academic Singles kan man til og med sortere brukerne etter hvor godt algoritmen deres sier at dere matcher.


Bilde: Kontakt forslag

Ta initiativ

Du bør gjerne ta initiativ til å ta kontakt med brukere du synes er interessante – ikke lek kostbar på en datingside. Alle vet hva alle er ute etter, og det er ingen vits å sitte på latsiden. Send en melding til den du liker best. Man kan dessverre ikke opprette kontakt på andre måter enn en melding, selv om det enkle som oftest er det beste. Alle setter pris på valgmulighet, noe man i en liten grad mangler hos Academic Singles.

3.2 Academic Singles profilkvalitet

Falske profiler pleier det å være nok av på datingportaler som denne, men de fant vi få av hos Academic Singles. De har et aktivt administratorteam som følger med på registreringene, så man slipper unna de verste botene. På en del høykvalitets datingsider kan man verifisere seg selv med flere metoder, men Academic Singles tilbyr ingen slike muligheter. Vi råder teamet deres til å gå til anskaffelse av dette systemet snarest, da det gir en garanti for at profilen er ekte og sann. Profilene hos Academic Singles generelt ligger likevel på et høyt nivå, som tidligere nevnt.

Noen råd for å lykkes i større grad:

  • Om du ønsker en større sjanse for å treffe noen som passer perfekt, kan det være lurt å bruke enda mer tid på å redigere profilen din. Jo mer utfyllende den er, jo bedre matcher du med andre brukere.
  • Ikke vær redd for å laste opp en god del bilder av deg selv. Du kan jo tenke deg selv – du føler deg mer trygg om du får sett 12 bilder enn ett. Dette forsikrer deg om at matchene dine liker utseendet ditt, noe som alltid er et stort pluss.
Oppsummering av funksjoner/profiler på Academic Singles Norge: Tjenesten har ikke overveldende mange funksjoner, og ikke er de spesielt interessante, men den store muligheten for å finne en god match gjør opp for det. Vi setter dog pris på simplisiteten, mange liker det på den måten.

 

4. Academic Singles kundevennlighet

Som sagt har Academic Singles litt å gå på når det kommer til kundeservice, noe vi skal gå mer i dybden på her. En av få gode ting ved kundeservicen deres er FAQ-siden, som besvarer så å si alt du kan lure på!

4.1 Å kontakte Academic Singles kundeservice

Det er mye enklere sagt enn gjort å få tak i kundeservice hos Academic Singles. Dette er skuffende. Det er vanskelig å finne noe som helst, det være seg e-postadresse, telefonnummer og fysisk adresse. Det er mulig å finne frem til e-postadressen deres, som ligger helt nederst på kundeservicesiden (om du finner den). Her svarer de heldigvis kjapt på henvendelsene sine. Det er vel ikke så rart, da vi regner med kun et fåtall finner frem til adressen. De er dessverre ikke tilgjengelige på telefon.

4.2 Avslutte abonnementet sitt hos Academic Singles

Dette er Academic Singles sin største svakhet i denne anmeldelse, og det er at det er utrolig tungvint og gammeldags å avslutte Premium-abonnementet sitt. Man kan ikke gjøre det på nettet! Man må sende brev eller faks, noe ingen gjør lenger. I tillegg fornyer medlemskapet seg automatisk så lenge man ikke avslutter det. Her er likevel adressen og faksnummeret deres:

Adresse: Academic Singles S.à.r.l., 291, Route d’Arlon, 1150 Luxembourg, Luxembourg

Faks: +41 434302215

4.3 Nettdesign og brukervennlighet Academic Singles

Academic Singles har et pent, moderne og raskt nettdesign. Selve siden er svært brukervennlig, da den er kjempelett å bruke. Plattformen er god – tommel opp!

Oppsummering av kundevennlighet på Academic Singles Norge: Academic Singles sin plattform er brukervennlig, men man kan ikke si det samme om servicen deres. Til tross for at de har sine svake punkter, vil vi fortsatt anbefale Academic Singles på det sterkeste, da den fungerer veldig godt til det tjenesten er bygd for – å finne velutdannede mennesker som matcher godt.

 

5. Prisnivå

5.1 Academic Singles prisinfo

Topp 20 datingsider har så å si uten unntak Premium-abonnement man må betale for for å få utnyttet alt siden har å by på. Dette innebærer som regel å kunne sende meldinger. Academic Singles er ingen unntak. Da er det viktig at man får mye for pengene. Det er, som tidligere nevnt, nærmest umulig å få tak i en prisliste før man har registrert seg, men vi legger prisene ut her slik at du er klar over hva det koster å være elitemedlem.

  • 3 måneder for NOK 499 / måned
  • 6 måneder for NOK 399 / måned
  • 12 måneder for NOK 299 / måned
Konklusjon Academic Singles Norge prisnivå: Vi vet ikke hvorfor Academic Singles skjuler prisene sine – dette er veldig rimelige priser i forhold til andre datingportaler som ligger flere hundre kroner i måneden over dette. Når det gjelder verdi i forhold til pris, er Academic Singles fantastisk. Om du er høyt utdannet, smart og/eller har en høy stilling, og leter etter noen med samme kvalitetene som deg selv, bør du registrere deg hos Academic Singles umiddelbart.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Academic Singles

Gjennomgått merke: Academic Singles
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 10 / 10Alternative merker for denne dating-nichen