EliteSingles

Konklusjon: Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Skrevet av: Erik | Sist oppdatert: 02.02.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

Det er ofte muligheter for tilbud som har en begrenset varighet. Det vil alltid lønne seg å velge premium abonnement, siden det gir deg tilgang til alle funksjoner på siden og du slipper for alle begrensningene.

EliteSingles-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             28 som resulterer i samtaler

3 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
52% kvinner
48% menn
Kvinneforhold EliteSingles: 52%

En side som er mer populær enn EliteSingles ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
 • Mer populær enn EliteSingles denne uken
 • Svært populært hos travle, karriereorienterte datere
 • Eies av en av verdens største datingaktører

Prøv gratis

1. Elitesingles vurdering: Sammendrag

Elitesingles er datingtjeneste som har fått stor suksess ute i Europa og henvender seg også mot det norske markedet. Tjenesten går også under navnet eDarling i noen av landene de opererer i. Elitesingles er en datingside som er rettet mot høyt utdannede single personer, med et intelligensnivå over normalen, og som er på utkikk etter et seriøst forhold.

Elitesingles har rykte på seg for å være gode på å matche sine medlemmer. Vi ville se om dette stemte så vi opprettet et medlemsskap på den norske versjonen av Elitesingles for å se etter en match. Vi ville se på alle tjenestene siden kunne tilby og unnlot å teste algoritmen som brukes til å matche medlemmene. Målet var å finne ut av om det kan betale seg å bruke penger på Elitesingles.

Praktisk test:

Ved å teste ELITESINGLES kan vi konkludere med at det er lettere å finne en motpart av samme kaliber, men det forutsetter at du er oppriktig når du svarer på de spørsmålene du får når du vil registrere deg opp som medlem. Det er en personlighetstest som skal analysere 29 personlighetstrekk som hver især er helt unike. Basert på denne testen vil du få partnerforslag hver dag, så du får et hav av potensielle partnere å velge mellom. Best av alt - alle forslagene er skreddersydd for akkurat deg! Sett av drøye 20 minutter når du registrerer deg, slik at du kan besvare alle spørsmål, oppriktig og ærlig, for best resultat.

Konklusjon praktisk test: Elitesingles er en god tjeneste med mange aktive brukere på flere nærområder vi har prøvd den ut på. Det er enkelt å registrere seg, til tross for at du bør sette av litt tid til å svare på spørsmål. Elitesingles markedsfører seg selv som en eksklusiv datingservice for utdannede mennesker, og de holder det de lover. Medlemmene er ambisiøse og organiserte, noe som reflekterer fremtredenen deres på nettsiden. Brukerne svarer ofte og fort, noe som gjør Elitesingles til en effektiv datingside.
Konklusjon funksjoner/profiler: Elitesingles bruker en logaritme, for å matche deg med andre single, utviklet av psykologer og fagfolk, for å oppnå best resultat. Du kan ikke søke på profilene direkte, men blir introdusert for de medlemmene som matcher din egen profil og filtrerer bort de profilene som ikke lever opp til dine egne forventninger.
Konklusjon kundevennlighet: Nettstedet er veldig brukervennlig og lettforståelig å bruke. Den eneste ulempen er at du ikke får kontakt med kundeservice direkte; kun gjennom et kontaktskjema hvor du får svar via e-post veldig raskt.
Konklusjon prisnivå: Elitesingles er uten tvil en av de råeste aktørene på markedet i norsk sammenheng. Selv om du betaler litt mer enn hos de andre datingtjenestene, så får du kvalitet for pengene, og du får muligheten til å møte mange nye spennende mennesker. Det som gjør Elitesingles så unike, er at de har mange aktive brukere som definitivt er seriøse.

 

2. Elitesingles praktisk test

Elitesingles matcher medlemmer på bakgrunn av en personlighetstest, for å kunne matche single under bestemte kriterier. Dette tar litt tid, så registreringen varer litt lengre enn normalt, men det er verdt det!

Det tok oss cirka 20 minutter å gjennomgå testen i sin helhet. Hele testen består av cirka 280 forskjellige spørsmål, hvor du blir spurt om hvilke interesser du har og hva du legger mer vekt på enn annet. Spørsmålene er enkle å besvare, hvor du skal krysse av på en skala fra 1-7, og du går videre til neste spørsmål. Selv om det er tidkrevende er det viktig å besvare alle spørsmålene oppriktig og nøye så du får best mulig match senere.

Bilde: Del av spørreskjemaet på Elitesingles

Etter at du har gått gjennom spørsmålene skal du bare laste opp et profilbilde før du får tilgang til alle tjenestene hos Elitesingles. I denne prosessen jobber allerede systemet for deg, og du kan forvente noen forslag til nye partnere veldig raskt. Til orientering kan det være greit å vite at de fleste medlemmene av Elitesingles har passert 30 år.

Når registreringen er fullført kan du begynne å møte andre single med en gang. Systemet har allerede funnet noen match som du kan kontakte, men husk at gratis medlemmer har noen begrensete muligheter til å kontakte andre Elitesingles medlemmer og du vil gå et begrenset antall forslag til partnere hver dag. Hvis du er gratis-medlem vil profilbildet ditt bli sløret til så andre ikke kan se deg. For å få ubegrenset tilgang til alle funksjonene skal du bli betalende medlem.

I denne testen meldte vi oss opp på et halvårs abonnement for å få et riktig bilde av hva du kan forvente som bruker av Elitesingles


Bilde: Elite single folk som blir foreslått etter registrering

Kort tid før første møte

Den første dagen startet vi hardt ut med å kontakte 10 av våre matchede kvinner og 3 av dem svarte veldig raskt (innenfor ett døgn). Vi fikk så god kontakt med én av dem, at det førte til en date allerede etter de to første ukene. Det ble til flere møter i uke etter uke. Selv om det ikke var full klaff hver gang, så er det heller ikke noe vi kunne forvente. Vi kunne trekke følgene erfaringer: Har du møtt 10 damer vil du få god kjemi med 3 av dem. Og vi skal ikke glemme at det er en motpart her. Vi har antatt at du må ha 10 dates før du treffer noen som passer for deg.

Hvis du svarer oppriktig på personlighetstesten øker du muligheten for å treffe en passende match og er du uærlig vil det bare slå tilbake på deg selv. Når du skal finne damer på datingsider som ELITESINGLES vil det alltid lønne seg å være den du er og ikke gi deg ut for noe annet.

Oppsummering av Elitesingles praktisk test: Elitesingles er definitivt stedet for den single med noe mellom ørene. Og en velutviklet matchingalgoritme gjør jobben for deg. Enklere kan det ikke bli!

 

3. Funksjoner/profiler på Elitesingles

Elitesingles er et sted hvor du kan treffe andre single med høy utdannelse og høy intelligensfaktor. Algoritmen til å matche medlemmer er grundig utviklet i samarbeid med psykologer og er hovedelementet til datingtjenesten.

Det er også mange flere spennende tilleggsfunksjoner som vil mener trenger å fremheves.

Ta kontakt med andre brukere:

Elitesingles har flere valgmuligheter til å kontakte andre medlemmer.

Klassisk melding:

En effektiv måte å komme i kontakt med andre single på ELITESINGLES er rett og slett å sende en melding. Det kan være lurt å forberede deg hver gang du kontakter en ny bruker ved å sette deg inn i hvem de er og om dere har noen felles interesser.

Smil – det er gratis!

En måte å kontakte andre single på, uten å skrive, er å sende et smil. Du kan vise at du er interessert for å fiske etter en bekreftende melding tilbake, og på den måten kan du skrive en melding til din potensielle partner samtidig som du vet at hun kanskje har en interesse i deg også.

Spør om det du lurer på

En fin måte å oppnå kontakt med en match på er å sende noen generelle spørsmål som er definert på forhånd. Ut av 50 spørsmål kan du velge deg 5 som du mener passer å still din match.

Eksempler på spørsmål er:

 • Hva er spesielt viktig for deg når det kommer til mellommenneskelig kontakt?
 • Deres første stevnemøte er på veis ende og regningen ligger på bordet. Hva gjør du?
 • Hvilken situasjon synes du er mest ubehagelig?
 • Hvor lett har du for å stole på andre?
 • Hvor ofte føler du at du mister du kontrollen?

 

Dette er en veldig unik og bra måte å komme i kontakt med andre på, og vi hadde virkelig sansen for denne funksjonen.

Vis at du er interessert

I ELITESINGLES kan du legge ut en post offentlig slik at andre kan kommentere eller like den. Dette er også en mulighet til å komme i kontakt med andre på ved å vise at du er interessert i det andre medlemmer legger ut, eller du kan bruke det som en «icebreaker».

Bedre muligheter med verifisert bruker

For å bekrefte profilen din skal du sende inn en kopi av legitimasjon. Når du får bekreftet at du er en ekte bruker vil det komme opp et ikon ved den synlige profilen din som viser at du er en bekreftet bruker. Dette øker sannsynligheten for at andre medlemmer av ELITESINGLES vil kontakte deg og viser at du er seriøs.

Vi valgte selv å kun kontakte medlemmer av ELITESINGLES som har bekreftet at alle opplysninger som alder og navn er ekte.

Prøv ut «Hva om» - kanskje du blir overrasket

Med et gratis basismedlemsskap vil du ha et lite antall nye matcher du vil få slått opp hver dag. Med et premium abonnement får du muligheten til å sende og leses ubegrenset med meldinger, og du vil få en betydelig andel flere forslag til nye partnere (20) - hver dag!

Basert på din personlighetstest og preferanser du setter opp på forhånd, vil du få matchende forslag til nye partnere. Det er jo ikke alltid dette stemmer, fordi ofte blir vi tiltrukket av rake motsetninger. «Hva om» - forslagene gir deg en mulighet til å treffe medlemmer som du ikke har match på med de pre-definerte algoritmene. Selv om felles interesser og personlighetstrekk ofte vil veie tungt, kan ikke ekte følelser forklares med tall og statistikker.

Personlighetsdimensjoner

Alle som registrerer seg på ELITESINGLES nå fylle ut personlighetstesten, så du vil ha tilgang til mange opplysninger direkte på medlemsprofilene. Ved hjelp av en oversiktlig graf får du opplyst personlighetstrekkene til det medlemmet du er interessert i å kontakte. 


De fem personlighetsdimensjonene er:

 • Pliktoppfyllenhet
 • Medmenneskelighet
 • Åpenhet
 • Utadvendthet
 • Nevrotisisme

Bilde: Personlighetsdimensjon analyse

Når du kikker på de forskjellige personlighetsdimensjonene får du flere opplysninger som for eksempel hvordan du matcher i forhold til den medlemsprofilen du er inne på.

Oppsummering av funksjoner/profiler på Elitesingles: Det er ikke tvil om ELITESINGLES er den beste måten å treffe intelligente og høyt utdannete mennesker på. Med en intuitiv og brukervennlig side er alle verktøy der for å treffe andre elite single.

 

4. Elitesingles kundevennlighet

Vi sjekket også kundevennligheten ut i fra tre kriterier: Brukervennligheten til tjenesten, kundebehandlingen og avbestillingsprosessen.

Nettsiden brukervennlighet

Det er ingenting å utsette på hvor brukervennlig ELITESINGLES er. Det er lett å registrere seg og det krever ikke så mye mer enn noen tastetrykk. Testen var også lett å fullføre selv om det tar noen minutter. Men for best resultat, syntes vi det var en grei byttehandel.

Elitesingles er en av de mest nyskapende date-tjenestene vi har testet i Norge. Det er lett og interessant å ta i bruk tjenestene de tilbyr. Når det er sagt, vil vi peke på at det kan være litt kronglete å komme i kontakt med kundeservice. Det er kun gjennom et kontaktskjema at du kan få hjelp og de har ingen ringetjeneste. På den annen side fikk vi raskt svar og kundebehandlere var imøtekommende og behjelpelige med alle spørsmål. På hjelpesidene til Elitesingles står det at du alltid kan forvente å få svar fra kundeservice innen et døgn, noe vi opplevde at de gjorde.

Problemfritt å hoppe av når du vil

Har du et premium abonnement skal du huske at det blir fornyet automatisk hvis du ikke selv avbestiller abonnementet.

Avbestillingen var en enkel og grei prosess, hvor du skal skrive en mail med noen opplysninger. Husk at du skal skriftlig avbestille et betalt medlemskap minst 24 timer før den automatiske fornyelsen for å unngå å bli trukket penger for det. Med skriftlig menes brevpost, faks eller e-post.

Avbestillingen bør opplyse om:

 • Fullt navn
 • E-postadresse
 • Sikkerhetskode (finnes under fanen for medlemskontoen på ELITESINGLES dashboard)

 

Med disse opplysningene forenkler du prosessen og kundeservice kan finne frem til profilen din raskere.

Kontakt ELITESINGLES

Affinitas GmbH

- ELITESINGLES Norge -

Kohlfurter Straße 41/43

10999 Berlin

Tyskland

Faks
+49 30 868 000 313
E-Post info@elitesingles.no

Oppsummering av kundevennlighet på Elitesingles: Behjelpelig og profesjonell kundeservice. Ikke glem å avbestille abonnementet i god tid hvis du vil unngå en automatisk fornyelse.

 

5. Prisnivå

Prisene til Elitesingles kan oppleves som høye. Det som er opp-siden med dette, er at Elitesingles faktisk er en av de aktørene innen dating som nærmest garantert vil gi resultater. Med en dyrere pris så tiltrekker det seriøse og ressurssterke brukere, noe som absolutt kvalifiserer til elite single! Vi har ingen problemer med å gi en sterk anbefaling til Elitesingles.

Et premium plus medlemskap gjør det mulig for deg å:

 •     Se alle bilder
 •     Kommunisere ubegrenset
 •     Se profilbesøkere
 •     Hva om…»-partnerforslag
 •     Identitetsverifisering
 •     Detaljert personlighetsprofil
 •    Bekreftelse på leste meldinger

 

Priser for premium plus abonnement er litt høyere:

 • 3 måneder: 649 kr. / måned
 • 6 måneder: 389 kr. / måned
 • 12 måneder: 259 kr. / måned

 

Konklusjon Elitesingles prisnivå: Det er verdt investeringen hvis du har lyst til å treffe ressurssterke single med høy utdannelse og høy intelligens i nærheten av der du bor. God verdi for pengene hvis du har lyst til å finne andre elite single i ditt område!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av EliteSingles

Gjennomgått merke: EliteSingles
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichen