Flørt

Flørt

Er du ute etter en liten flørt? For å ha en best mulig opplevelse med en datingside, bør det være mange aktive brukere. Vi kan vise deg hvilke norske flørtesider som har størst og bredest brukermasse, slik at du kan få deg en flørt nær deg.

Her er anbefalingene våre.

Dating er ikke som før i tiden, og måten du dater på er antageligvis helt annerledes fra det foreldrene dine gjorde. Dating i dag foregår på nettet, og du bør henge med på notene. Kjærlighet er det viktigste for et menneske, og om du forholder deg tradisjonell kan det være at du går glipp av en gullgruve.

De beste flørtesidene:

På 1.: Tinder for Flørt! Tinder er desidert den største aktøren i verden når det gjelder datingapper. Det er ikke så enkelt å skaffe seg en langvarig kjæreste der, da man kun matcher etter utseendet, men det kan være en morsom app å flørte på. De har innført sin første betalte tjeneste - Tinder Plus - er det verdt pengene?

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Tinder >>

På 2.: Sukker.no for Flørt! Den norske nettdatingtjenesten Sukker.no startet opp i mai 2004, og var da nordens første nettbaserte tjeneste som opererte innen relasjonsmatching. Siden 2008 har Sukker.no vært den største nettbaserte datingsiden i Norge, og i 2009 ble virksomheten tildelt Oslo kommunes etablererpris. Sukker har et enormt navn i den norske nettdatingbransjen, og gir deg store sjanser til å finne lykken!

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Sukker.no >>

På 3.: Zoosk for Flørt! En av de mest velkjente og største nettdatingtjenestene i verden er Zoosk. De har vært på markedet i årevis, og med sin rutine og store brukermasse er Zoosk fortsatt en datingside verdt å gå for.

Prøv gratis testvinner

Omfattende gjennomgang av Zoosk >>

Dating kategorier

Casual-Dating

Vi har testet og vurdert de største sexdatingsidene i landet. Følg våre råd og anbefalinger for å skaffe... (mer)

Flørt

Er du ute etter en liten flørt? For å ha en best mulig opplevelse med en datingside, bør det være mange aktive... (mer)

Matchmaking

Å finne kjærligheten i dag betyr først og fremst å finne det beste datingbyrået. Det er heldigvis noe vi er... (mer)