Finn en date via nettet i dag!

Finn en date via nettet i dag!

Alle mennesker søker kjærlighet, og for mange virker det som en vanskelig oppgave. Kanskje på grunn av jobb, kanskje på grunn av skole, til og med manglende guts kan være en faktor til at man ikke har funnet den enda. Å date er svært viktig, ikke bare for å finne seg en kjæreste, men også for å utvikle seg følelsesmessig.

Internettet i senere tid gjort det mye enklere å finne seg en date, og man kan nesten si at det nærmer seg en datingrevolusjon. Nettet er nåtidens mest populære sted for å skaffe seg en date, og det er viktig å henge med på notene om man skal være en moderne dater. Datingsider og -portaler er det mange av, men hvor mange holder mål? Det er dessverre svært få, ettersom mange datingsider er i gamet kun for å tjene penger. Vi har nøye analysert og vurdert de største datingsidene i verden med fokus på hvor godt de fungerer i Norge – en helt gratis oversikt som kan være til stor hjelp når man skal velge platform.


De beste sidene for å få seg en date

På 1.: Academic Singles for Date! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>

På 2.: be2 for Date! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Try out for free!

Omfattende gjennomgang av be2 >>

På 3.: EliteSingles for Date! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>

En god brukerprofil er avgjørende

Å finne seg en date på nettet er slett ikke vanskelig. Først og fremst må man være medlem av en god datingside, noe du enkelt kan finne i vår oversikt. Opprett en gratis bruker først, så kan du heller betale for Premium-abonnement når du er sikker på at tjenesten passer deg. Det gjelder brukermiljøet og hvilke hovedformål siden er bygget for – du vil helst ha en klassisk datingside når du er ute etter en date, ikke en sexside.

Bruk god tid på profilen din. Det er svært avgjørende at den er av høy standard, både når det gjelder profilbilder og utfylt informasjon. Fyll ut så mye du klarer, spesielt om du bruker en matchmakingside. Dette er for at matchingsystemet skal ha mer å gå på, slik at du får bedre matcher og en bedre opplevelse.

Ikke stress

Det er ingen fasit for hvordan man går frem for å avtale en date på en datingside, men vi har noen råd som kan øke sjansene dine. Først og fremst er det viktig at man oppfører seg med normal folkeskikk. Ikke vær slibrig, ha heller en fin tone og du kan gjerne åpne med en melding som viser at du er genuin interessert. Det betyr at du gjerne kan referere til noe fra profilen deres. Om brukeren du skal skrive til er interessert i ski, kan du gjerne åpne med noe skirelatert. Dette pleier å fungere godt!

Videre er det viktig å ikke være for «på» - ikke stress med å avtale en date. Ta det mer som det kommer, men vis at du er interessert. En smart ting å gjøre er å videreføre samtalen til en annen kommunikasjonskanal, for eksempel Snapchat eller Facebook. Slik oppretter man en tillit og trygghet til hverandre, noe som er spesielt viktig for kvinner. Når det ligger en date i lufta, kan det også være fint å prate litt på telefon først. Møt hverandre på en offentlig plass, og ta det videre derfra.

Det er ikke noe hokus-pokus

Hva kan man forvente seg av et medlemskap hos en datingside? Vel, for å starte med de mest positive sidene kan vi først nevne større selvtillit. Så lenge du spiller kortene dine riktig, står det ingenting i veien for å få seg en date. Man føler seg tryggere på seg selv når man ser at det faktisk er mulig å få seg en kjapp date – det er ikke noe hokus-pokus. Nye bekjentskap og venner om en date ikke skulle gått veien er jo også en positiv ting. Et nettverk kan aldri bli for stort! Man kan fungere bedre sosialt om man er aktiv bruker av datingsider. Dette er fordi man får prate med mange ukjente, gjerne på en gang.

Ikke forvent at det er et trylletriks for å få seg kjæreste. Det er ikke så enkelt, man må fortsatt legge inn en innsats. Det er ikke gitt at man kommer til å møte drømmedama eller drømmemannen på en datingside, men det øker sjansene dine drastisk til å få deg en date. Om du har en innstilling som tilsier at du ønsker å dra på en date, gjerne flere, kommer du til å ha gode opplevelser. Ha et åpent og positivt sinn!

App eller nett – hva fungerer best?

Vi skal si det rett som det er: datingportaler på nettet fungerer bedre enn mobilapper. Har du prøvd Tinder? Da vet du kanskje at det ikke alltid er like lett å få seg en date. Noen er kun ute etter korte flørter, og noen har kun opprettet en bruker for å føle seg ønsket. Det er bedre å være medlem av en side der alle har et felles mål – å dra på date.

Mange datingtjenester er dessuten mobilvennlige, og noen tilbyr til og med en egen app for tjenesten. Dette bør du sjekke ut! Dette kan føre til at du kan ordne deg en date mens du sitter og spiser lunsj på jobb, på toget eller på treningssenteret. Hvor som helst! Datingapper er et svært godt konsept, men sannheten er at apper som Tinder ikke fungerer like bra som en dedikert datingside.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.