Steder og aktiviteter for dating i Oslo

Mange mennesker kan føle frykt før de skal ut på date, særlig hvis det har gått litt tid siden forrige gang. Dette gjelder kanskje i større grad i Oslo, Norges største by, enn på mindre steder i landet. En trygg og anbefalt måte å begynne med dating i Oslo på, er å finne en god datingside på internett. Skulle uønskede situasjoner oppstå mellom deg og noen du har truffet der, har datingsiden personlige opplysninger om den du møter i sine systemer, og du kan også få råd til hva du bør foreta deg, dersom datingsiden er god og seriøs nok.

Det finnes flust av datingsider, men bare et fåtall som er seriøse nok og har gode nok tekniske løsninger. Vi vet godt hvilke datingsider det er som egner seg best til dating i Oslo, etter å ha prøvd ut og vurdert alle de største tjenestene i Norge. Disse nettstedene er både sikre og seriøse, og har dessuten spesiell tilrettelegging for dating i Oslo.


De beste portalene for dating i Oslo

På 1.: Academic Singles for Dating i Oslo! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>


23.200 medlemmer i Oslo

55% kvinner
45% menn

Prøv gratis

På 2.: be2 for Dating i Oslo! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Omfattende gjennomgang av be2 >>


34.800 medlemmer i Oslo

57% kvinner
43% menn

Try out for free!

På 3.: EliteSingles for Dating i Oslo! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>


17.400 medlemmer i Oslo

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

Dra på «Mekken»

Nordmenn omtales ofte som innesluttede og vanskelige å bli kjent med. Hvis du har tenkt deg ut på dating i Oslo kan det være greit å få noen tips til steder å besøke og aktiviteter å bedrive. Her følger en omtale av noen steder å gå dersom du allerede har en date, men mangler konkrete planer.

Litteraturhuset, plassert rett ved Slottsparken i Oslo sentrum / vest, har servering av mat og drikke, en stilig, liten bokhandel, og kulturelle aktiviteter hver dag. Åpningstider de fleste dager er fra 10 til 03:30. Gjestene kommer fra alle sosiale lag, men har gjerne høy kulturell bevissthet, særlig når det gjelder litteratur.

Oslo Mekaniske Verksted, sentralt plassert på Grønland, har en uformell atmosfære og tilbyr sykkelparkering til gjestene. "Mekken", som stedet kalles av faste gjester, fungerer som trivelig kafé på dagtid og livlig bar på kvelds- og nattetid. De beste dagene er onsdag, torsdag og lørdag.

Torshov Nærmiljøanlegg tilbyr aktiviteter som fotball, basket, volleyball, klatrevegg og lekestativ. Minigolf-banen holder meget god standard.

Oslo Reptilpark er en diskret plassert dyrepark som viser frem eksotiske dyr som slanger, øgler og tropiske fugler, samt mer normale kjæledyr, i intime lokaler rett ved St. Olavs plass.

Room Escape Games i Skippergata er en morsom og spennende spillvirksomhet der et lag av deltakere skal forsøke å bryte seg ut av et rom ved å løse praktiske oppgaver. Anbefalt for alle som er unge til sinns.

Hva med pils og pizza i Oslo?

Blå er et kult drikkested i særegne lokaler i Brenneriveien, med fokus på moderne musikk man kan danse til, innenfor house, hip-hop  og jazz. Mange gode liveopptredener av musikere, band og DJer.

Tilt er et drikkested i Oslo sentrum som blant annet har klassiske arkadespill, biljardbord og flipperspill som underholdning til gjestene. Åpent fra 15 til 03:30.

Hell's Kitchen tilbyr god pils og trolig byens beste pizza til overkommelige priser, med høy sjekkefaktor, særlig på onsdager, fredager og lørdager, da åpningstidene er utvidet.

Jæger i Grensen er et drikkested med ungt, rockete publikum, mye sjekking, og ganske støyende indie-musikk fra anlegget.

Dattera til Hagen på Grønland har jevnlig gode konserter og høy frekvens av flørting og sjekking.

Tigerstaden er stor

Å dra på dating i Oslo kan nesten være utfordrende med tanke på stedvalg. Det er ikke rart, med tanke på hvor stor Tigerstaden faktisk er. Det er noe for alle og enhver, og dersom et sted ikke skulle vært midt i blinken for dere, er det sikkert noe bedre rett rundt hjørnet.

Med våre tips til de beste datingportalene, stedene og aktivitetene for dating i Oslo, er du godt forberedt til en god date i Norges hovedstad. Lykke til, og kos deg på date!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.