Zoosk

Konklusjon: En av de mest velkjente og største nettdatingtjenestene i verden er Zoosk. De har vært på markedet i årevis, og med sin rutine og store brukermasse er Zoosk fortsatt en datingside verdt å gå for.

Skrevet av: Erik | Sist oppdatert: 02.02.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

Zoosk har et stort antall funksjoner og store muligheter for å egendefinere profilen din. Det er kostnadsfritt og enkelt å registrere seg, og da kan du selv se alle funksjonene de tilbyr. Prøv Zoosk som gratisbruker før du eventuelt bestemmer deg for å få et betalt medlemskap, slik at du kan se om du liker tjenesten like godt som vi gjør.

Zoosk-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             30 som resulterer i samtaler

3 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
55% kvinner
45% menn
Kvinneforhold Zoosk: 55%

En side som er mer populær enn Zoosk ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
  • Mer populær enn Zoosk denne uken
  • Svært populært hos travle, karriereorienterte datere
  • Eies av en av verdens største datingaktører

Prøv gratis

1. Zoosk vurdering: Sammendrag

Zoosk har som sagt vært i bransjen i mange år, og har dermed en stor og variert brukermasse. De prøver konstant å holde seg moderne med å være mobilvennlige og innføre nymotens funksjoner.

Konklusjon praktisk test: Profilene er gode, og brukermiljøet er aktivt. Vi er positive til Zoosk etter å ha grundig gjennomgått og analysert siden, og kvaliteten er høy i forhold til lignende tjenester.
Konklusjon funksjoner/profiler: Funksjonene er mange, men gode, til tross for at det kan bli litt mye til tider. Om du blir godt kjent med platformen er Zoosk fantastisk å bruke med tanke på å egendefinere profilen din og finne noen som passer deg godt. De tilbyr mange verktøy, og Smartpick og Insight er blant våre favoritter.
Konklusjon kundevennlighet: Sidedesignet er av høy kvalitet, det er en side som er god å hvile øyet på. Meget brukervennlig platform. Kundeservicen er også noe de scorer høyt på.
Konklusjon prisnivå: Prisnivået er relativt lavt, til tross for den utrolige gode tjenesten de tilbyr. Zoosk gir absolutt valuta for pengene!

 

2. Zoosk praktisk test

Vi har utført en praktisk test på Zoosk, der vi lagde både en mannlig og kvinnelig profil. Vi gikk gjennom og analyserte verktøyene og funksjonene nøye, i tillegg til at vi hadde noen samtaler med andre brukere.

Hva andre mener om tjenesten kan også være en god pekepinn på hvor landet ligger, så vi gjorde research på nettet. Vi lurte på om tjenesten er tillitsverdig og om den fungerer i alle slags nærområder. Senere vil du få svarene.

Ved første øyekast

Det er problemfritt å opprette en profil på Zoosk, spesielt dersom du har Google+ eller Facebook. Du trenger kun å plotte inn standard informasjon som kjønn og høyde, men profilen er veldig tilpasningsvennlig – mange funksjoner! Zoosk importerer litt av informasjonen fra Facebook eller Google+-kontoen din, noe som sparer deg tid. Dette kan blant annet være profilbildet ditt. Hjemmesiden til Zoosk er attraktiv og av høy klasse, og gir et uttrykk for trygghet og kvalitet. Den minner om vanlige sosiale medier, noe som fører til at du fort føler deg hjemme.

Bilde: Zoosk-profil ved søk

Er det et aktivt brukermiljø nær deg?

Vi utførte en kontakttest på Zoosk, noe vi vanligvis gjør for å sjekke aktiviteten på de forskjellige datingtjenestene. Zoosk hadde mange aktive brukere i Norge, og scoret høyt på testen. Som mannlig bruker, sendte vi ut 100 ulike tegn av kontakt (meldinger, ”liker”, ”blunk”, gave) til Zoosk-brukere. Nøyaktig en fjerdedel svarte på forespørslene våre, der mesteparten av dem var meldinger. Det er et høyt resultat for mann-til-kvinne-kontakttest, og beviser at Zoosk er fortsatt et svært aktivt nettsted til tross for moderne mobilapper. Vi utførte i testen med Oslo som nærområde.

Standarden på profilene

Zoosk-profilene er av høy kvalitet, både når det gjelder bilder, utforming og beskrivelser. Brukerne har fylt ut nok av informasjon, noe som kan være på grunn av Facebook og Google+-synkroniseringen.

Råd om profilutforming: Om du bruker tid og penger på Zoosk, bør du gjøre mest mulig ut av profilen din. Fyll ut mest mulig informasjon om deg selv, og du bør absolutt laste opp flere bilder av deg selv. Det er kjempeviktig!

Man støter støtt og stadig på falske brukere på datingtjenester, men Zoosk har et svært godt system for å oppdage og slette falske profiler. Så å si alle profilene vi var innom så ekte ut.

Oppsummering av Zoosk praktisk test: Zoosk er en datingtjeneste av ypperste rang. Nettsiden med sitt design og funksjonsinnhold er super, og kontakttesten gav gode resultater med få falske brukere.

 

3. Funksjoner/profiler på Zoosk

Zoosk tilbyr et veldig stort utvalg av funksjoner og verktøy, noen mer nyttige enn andre. De har innført mange nye funksjoner for å holde følge med konkurrentene, som blant annet ”karusellen”. Om du kjenner til Tinder, er det nokså likt som grunnkonseptet deres. Du kan like, mislike og trykke kanskje på forskjellige brukere, og funksjonen fungerer veldig godt.

Bilde: Zoosk-”karusellen”

En grunnleggende funksjon er søkefunksjonen. Til tross for dens store kraft, er den faktisk ikke så viktig på Zoosk, ettersom de satser på at de finner deg en match for deg gjennom systemene deres. Dersom du ønsker å bruke søkefunksjonen, har de mange avanserte filtere. Det fungerer godt, men det gjør også matchingsystemet.

En interessant og unik funksjon vi liker veldig godt er Insight, som analyserer hvilke type brukere du liker, og hvilke type brukere som liker deg. Insight gir deg denne informasjonen, noe du kan bruke til din fordel.

Smartpick er en funksjon som gir forslag til matcher ut ifra informasjonen du har fyllt ut på profilen din. Dette er enda en grunn til at man alltid bør fylle ut mest mulig informasjon på profilen sin. Algoritmen de bruker ser ut til å være veldig god, og det er store muligheter til å finne sin ”perfect match” gjennom Smartpick.

Zoosk vil også at du skal verifisere Facebook-bruker, telefonnummer og utseendet ditt, og om du gjør dette vil det dukke opp på profilen din at du er verifisert. Dette er en smart måte å bygge trygghet på tvers av profiler, og det utelukker at det er en falsk profil du prater med.

Zoosk tilbyr flere kontaktfunksjoner og kommunikasjonsmetoder. Man kan ”blunke”, ”like”, sende melding, chatte, videochatte og sende gave til brukere man er interesserte i. Flere av disse er nyttige, men vi må ærlig innrømme at å sende en virtuell gave er heller meningsløst. Videochat er dog en fin funksjon – den skaper trygghet og fører matcher nærmere hverandre.

Oppsummering av funksjoner/profiler på Zoosk: Zoosk har veldig mange funksjoner. Det kan virke vanskelig og avansert til tider, og noen funksjoner er mer nyttige enn andre. Om du dog setter deg inn i Zoosk-platformen, kan du virkelig utnytte tjenestens mange verktøy og funksjoner og bruke det til din fordel på jakt etter kjærligheten!

 

4. Zoosk kundevennlighet

Zoosks kundeservice er god. Man kan komme i kontakt med teamet deres både ved e-post og telefon, noe som er ganske uvanlig for datingtjenester. De svarer relativt fort – samme dag – og FAQ-siden deres er utfyllende.

Zoosks mobilapplikasjon

Zoosk tilbyr også en mobilapp, noe som ikke alle online datingsider har fått enda. Dette er veldig positivt, og appen er veldig enkel å bruke og fungerer godt.

Oppsummering av kundevennlighet på Zoosk: Zoosk har en veldig god og behjelpelig kundeservice, noe som er svært viktig for en datingportal. Det er problemfritt å avslutte abonnementet ditt, som gjøres ved å trykke på en enkel knapp. Nettsiden er sofistikert og flott til tross for at det er avansert og til tider komplisert, men vi gir tommel opp til siden deres.

 

5. Prisnivå

Normen for datingtjenester er at man kan prøve ut tjenesten gratis for en liten periode, men deretter må man betale for å kunne bruke alle funksjonene og verktøyene de tilbyr. Dette gjelder også Zoosk, men får man valuta for pengene?

Hva man får fra betalt medlemskap på Zoosk

  • Sende meldinger (avgjørende for opplevelsen)
  • Oppdage hvem som har vært inne på brukerprofilen din
  • Smartdate (viktig)

Betalt medlemskap hos Zoosk

Zoosk tilbyr tre betalingsmetoder for Premium-medlemskap*:

  • 6 måneder for NOK 110 per måned (50% billigere per måned enn å betale for en enkeltmåned)
  • 3 måneder for NOK 137 per måned
  • 1 måned for NOK 220

* prisene kan ha endret seg siden anmeldelsens opphav

Å betale for seks måneder er absolutt det rimeligste valget, da man får mye for pengene over lang tid. En måned kan være for lite, og i lengden lønner det seg å ha et seksmåneders abonnement.

Merk: Medlemskapet fornyer seg automatisk. Du må be Zoosk om å avslutte abonnementet for å unngå dette, men det er ganske enkelt.

Konklusjon Zoosk prisnivå: Zoosk gir deg absolutt valuta for pengene! Det er en av verdens største og beste datingtjenester, og det fungerer svært godt i Norge med et stort norsk miljø. Prisen er også lavere enn mange av konkurrentene, som ikke tilbyr like mye som Zoosk gjør.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Flørt. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Zoosk

Gjennomgått merke: Zoosk
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 6 / 10Alternative merker for denne dating-nichen