Sukker.no

Konklusjon: Den norske nettdatingtjenesten Sukker.no startet opp i mai 2004, og var da nordens første nettbaserte tjeneste som opererte innen relasjonsmatching. Siden 2008 har Sukker.no vært den største nettbaserte datingsiden i Norge, og i 2009 ble virksomheten tildelt Oslo kommunes etablererpris. Sukker har et enormt navn i den norske nettdatingbransjen, og gir deg store sjanser til å finne lykken!

Skrevet av: Erik | Sist oppdatert: 02.02.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

En spørreundersøkelse utført av Sukker.no selv, viste at 68 % av norske par som hadde funnet hverandre gjennom nettdating, hadde møttes først på Sukker.no. Ved å innføre begreper som "Sukkerfest" (fest for medlemmer av Sukker.no), "Sukkerbrullyp" (brullyp mellom to mennesker som møttes gjennom Sukker.no), og "Sukkerbarn" (barn av et par som møttes gjennom Sukker.no), viser nettjenesten Sukker.no at den ønsker å markere seg som en del av familien den er med på å grunnlegge. Det er også mye som tyder på at merkevarenavnet "Sukker" blir betraktet som viktig å ivareta og bygge videre på.

Sukker.no-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             23 som resulterer i samtaler

2 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
40% kvinner
60% menn
Kvinneforhold Sukker.no: 40%

En side som er mer populær enn Sukker.no ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
  • Mer populær enn Sukker.no denne uken
  • Svært populært hos travle, karriereorienterte datere
  • Eies av en av verdens største datingaktører

Prøv gratis

Største datingsiden i Norge

En spørreundersøkelse utført av Sukker.no selv, viste at 68 % av norske par som hadde funnet hverandre gjennom nettdating, hadde møttes først på Sukker.no. Ved å innføre begreper som "Sukkerfest" (fest for medlemmer av Sukker.no), "Sukkerbrullyp" (brullyp mellom to mennesker som møttes gjennom Sukker.no), og "Sukkerbarn" (barn av et par som møttes gjennom Sukker.no), viser nettjenesten Sukker.no at den ønsker å markere seg som en del av familien den er med på å grunnlegge. Det er også mye som tyder på at merkevarenavnet "Sukker" blir betraktet som viktig å ivareta og bygge videre på.

Hvordan lykkes på Sukker?

Du bør jobbe med din egen profilside på Sukker.no, for å få den til å representere deg selv på en best mulig måte. Fremhev det du mener er dine styrker og mest attraktive sider gjennom tekst og bilder, men husk at ærlighet varer lengst. Det er altså anbefalt å legge ut bilder av deg selv som både fremhever dine gode sider, samtidig som de bør uttrykke virkeligheten og gi et mest mulig ærlig inntrykk. Det kan være en god idé å legge ut bilder der du er i situasjoner du trives i. Et bilde kan fortelle mer enn hvordan du ser ut, det kan gi en antydning om hva slags person du er, fortelle hva du liker å gjøre, vise steder du liker å være på, og situasjoner du er komfortabel i.

Et naturlig steg videre i prosessen blir nå å kontakte andre medlemmer av Sukker.no, ved å sende meldinger eller symboler, for eksempel et rødt hjerte, et blunkeansikt eller et smileansikt. Kommunikasjon kan skje ved å bruke Sukker.no sitt eget mailsystem, chat eller SMS. Det er også mulig å samtale på nettsidens forum, eller man kan møte opp i levende live på en av singeltreffene eller singelfestene Sukker.no med jevne mellomrom arrangerer for medlemmene. På festene stiller Sukker.no med PCer, kameraer og printere, og hver festdeltaker får utdelt kort med foto av de 18 personene som matcher en selv best på festen, for å få fart på prosessen med å sjekke.

1. Sukker.no vurdering: Sammendrag

I løpet av de første ti årene på markedet, registrerte 700 000 brukere sin profil på Sukker.no. Rundt 150 000 logger seg på nettsiden hver måned. Daglige brukere oppgis til 20 000. Daglig registrerer i gjennomsnitt 300 nye medlemmer seg på Sukker.no. Særlig for alderssegmentet mellom 25 og 50 år har Sukker.no utkonkurrert alle andre aktører på markedet, aktører som i utgangspunktet har langt større ressurser i ryggen.

Vi valgte å sette Sukker.no på prøve – rettere sagt en brukstest. Vi opprettet en bruker, en helt normal 34 år gammel mann med profilbilder. Etter å ha fylt ut interesser og egenskaper, var vi i gang med å lete etter kjærligheten!

Konklusjon praktisk test: Registrering av brukerprofil på Sukker.no kan skje på to måter: Ved å bruke en eksisterende Facebook-profil (sannsynligvis det enkleste og raskeste), eller ved å opprette en ny profil manuelt. Når det gjelder manuell registrering må brukeren oppgi ønsket brukernavn, fullt navn, e-postadresse, fylke og kjønn før profilen opprettes.

Vi hadde et betalt medlemskap, og kontaktet nøyaktig hundre kvinnelige brukere for å sjekke Sukker-responsen. En femtedel av kvinnene svarte innen et døgn, noe som er veldig bra!

Konklusjon funksjoner/profiler: Når man oppretter en bruker på Sukker, må man svare på omtrent 70 spørsmål til profilen. Dette er veldig bra, da det medfører at profilene er utfylte og informative. Etter dette fikk jeg en stor oversikt over potensielle matcher. Profilene på Sukker er veldig gode, og funksjonene er nyttige.
Konklusjon kundevennlighet: Sukker har en veldig brukervennlig platform som er tilgjengelig både på PC og fra mobil, som gjør at man kan flørte når som helst, hvor som helst. Ikke alle datingsider har fått egne mobilapper enda! At Sukker arrangerer egne fester for brukerne sine sier litt om hvor fokuset ligger. Brukervennlighet, moro, service og spleising!
Konklusjon prisnivå: Prisen for å være medlem av Sukker.no er betraktelig rimeligere enn tilsvarende datingtjenester, og Sukker.no har helt klart bedre vilkår for langtidsmedlemmer, og et mer rettferdig system ved fornyelse av medlemskap enn tilsvarende tjenester på nettet.

 

2. Sukker.no praktisk test

Det er gratis å registrere seg på Sukker.no, og et gratismedlem får tilgang til flere tusen profiler, men det er visse begrensninger for hvem man kan kontakte og snakke med. Det rimeligste betalte medlemskapet kalles VIP + og innebærer at man kan kommunisere med alle registrerte brukere, se alle registrerte profiler og vise frem sin egen profil til hvem man enn snakker med. Det mest eksklusive medlemskapet heter Super, her er lagring av opp til 100 bilder i albumet og opp til 50 søk inkludert. Alle funksjoner er inkludert i et Super-medlemskap.

Oppsummering av Sukker praktisk test: Medlemskapet vi prøvde ut heter Super, og det fungerte veldig bra. Iløpet av noen timer hadde vi allerede fått forespørsler fra damer, og svar fra damer vi hadde kontaktet. Vi følte at de vi matchet med hadde mange interesser til felles med oss, noe som beviser at Sukker har et utmerket system for å matche brukere.

 

3. Funksjoner/profiler på Sukker

Registrering av bruker på Sukker.no innebærer å svare på rundt 70 spørsmål om deg selv og hva du ønsker deg fra en partner. Eksempel på spørsmål er om man ønsker seg barn, og oppfølgingsspørsmålet i tilfelle svaret er "ja" blir da innen hvor mange år man ønsker barn. Disse svarene genererer i matchingsystemet en liste over hvilke medlemmer av Sukker.no du passer best sammen med. Det er lett å få oversikt ut fra den grafisk oversiktelige presentasjonen av profilene som matcher din egen, over årsakene til hvorfor systemet mener dere passer sammen, og faresignaler om hvor eventuelle problemer kan komme til å dukke opp blir også inkludert her.

Fremstillingen av listen kalles "Match-tre", og ligner grafisk sett et tre, der medlemmene man passer sammen med vises som blader, og det grønneste bladet er den man ifølge matchingsystemet passer best sammen med. Blomster under treet symboliserer forhold som barn, høyde og vekt.

Falske profiler er det få av på Sukker.no, ettersom de jobber iherdig med å få dem unna. Brukerne er aktive og oppegående, og det er en lett og leken stemning der. For å komme i kontakt med en bruker du liker, kan du gjerne sende en vanlig melding. Du har også muligheten til å for eksempel sende et hjerte!

Til tross for de unike funksjonene og tiltakene Sukker.no har, er det fortsatt mange som foretrekker å dele kontaktinformasjon på et tidlig tidspunkt, for å kunne kommunisere og treffes utenfor Sukker.no så snart som mulig.

På startsiden finnes funksjonen "En liten sniktitt?", der ikke-medlemmer kan kikke på en side med i overkant av 50 tilfeldig utvalgte bilder fra et valgt alderssegment innen medlemsmassen til Sukker.no (mellom 16 og 60 år). Bildene blir stadig skiftet ut, uten at navn, alder, eller annen informasjon om hvem som er på bildene blir oppgitt til ikke-medlemmer. Denne funksjonen er svært effektiv og har nok lokket mange potensielle brukere til å registrere seg, for å kunne få informasjon om og kontakte personen bak et bilde man har interesert seg for i løpet av en "sniktitt". De færreste datingsider på nettet har noe lignende å by på, så denne funksjonen skiller Sukker.no fra mengden av datingsider. På de fleste andre datingsider må man i det minste skrive inn adressen til sin egen e-post før man får muligheten til å se profilbilder av medlemmer.

I tilfelle matchingsystemet ikke finner aktuelle treff, har Sukker.no også veldig gode søkefunksjoner, der man kan velge ut spesielle kriterier som alder, bakgrunn og utseende

Oppsummering av funksjoner/profiler på Sukker: På Sukker er man nødt til å være grundig, noe som gjenspeiler profilene. 70 spørsmål under registrering bidrar til en mye høyere standard på brukerne, og en større sjanse til å finne noen du liker. Funksjonene de tilbyr er nyttige og vennlige, og man kan få god bruk for flere av dem. Matchingalgoritmene deres virker å være bra, og serviceteamet deres er gode til å luke unna falske profiler. Alt dette gjør at man absolutt får en god følelse av å bruke Sukker.no.


 

4. Sukker.no kundevennlighet

Sukker.no er så brukervennlig at det ikke er nødvendig med erfaring innen nettdating fra andre steder for å komme i gang. Selv de som er lite bevandret på internett vil klare å registrere seg som medlem og komme i gang med søket etter en partner på Sukker.no. Nettsiden er like enkel å bruke fra PC, som fra mobil. Mobilappen har alle de nødvendige funksjonene. Designet er moderne, friskt og grunnleggende fra alle plattformer.

Undersøkelser viser at det brukerne er mest fornøyd med på Sukker.no, er det store antallet profiler, de gode relasjonstestene, og muligheten til å sende meldinger gratis til alle som er Supermedlemmer. De brukerne som er minst fornøyd, er gjerne de som ikke har lyktes med målet om å finne seg en partner, og de som får lite respons fra andre brukere. Igjen gjelder anbefalingen om å forme en profilside som fremhever de positive sidene. En viss realisme og jordnærhet i valgene av hvem man kontakter, er også helt klart forutsetninger for å lykkes i jakten på en kjæreste eller en mer kortsiktig forbindelse.

Oppsummering av funksjoner/profiler på Sukker: Sukker.no er kjempeenkel å bruke! Bruk Sukker fra PC/laptop eller mobil, de har lagt opp til at du kan bruke tjenesten når du vil og hvor du vil. Kundene er veldig fornøyde, og det er ikke rart. En god kundeservice, en enkel og stilren side samt en framoverrettet ledelse som arrangerer ekte fester for brukern,e gjør at Sukker.no er et miljø det er en fornøyelse å være en del av.

 

5. Prisnivå

Begge de betalte medlemsskapene har synkende priser etter hvor lenge medlemskapet varer. For hver fornyelse av medlemskapet, reduseres prisen med 10 % helt til prisen er nede i et minimum på 79 kr per måned. Medlemskapet fornyes automatisk med mindre man sier det opp, men en uke før fornyelsen sender Sukker.no ut et varsel, i tilfelle man ikke ønsker denne fornyelsen er det da enkelt å avbryte medlemskapet.

Pris for Supermedlemskap og VIP+ hos Sukker.no*:

Supermedlemskap

  • 6 måneder for 228 kr. / måned
  • 3 måneder for 288 kr. / måned
  • 1 måned for 388 kr. / måned

VIP+

  • 6 måneder for 159 kr. / måned
  • 3 måneder for 219 kr. / måned
  • 1 måned for 269 kr. / måned

* Prisene kan ha endret seg

Konklusjon Sukker prisnivå: Sukker.no er en av få datingtjenester som har vært i drift i mange år i Norge over lang tid med stor suksess. Den har vunnet kåringer over de beste datingsidene, og har suverent flest medlemmer blant norske sider innen nettdating. Mye av årsaken til suksessen ligger i det svært gode matchingsystemet, et system som sorterer ut de beste matchene blant tusenvis av profiler, ved hjelp av en gjennomarbeidet personlighetsprofil med 70 dimensjoner. Dette gjør at hvert medlem får mulighet til å fokusere på de kandidatene som faktisk er aktuelle og relevante. Med et marginalt budsjett for annonsering, har Sukker.no gjennom brukeranbefalinger og "word of mouth" vokst til å bli Norges største portal for nettdating.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Flørt. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Sukker.no

Gjennomgått merke: Sukker.no
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 7 / 10Alternative merker for denne dating-nichen