Victoria Milan

Konklusjon: Står du fast i forholdet eller sexlivet ditt, og er ute etter en sideflørt? Kunne du tenkt deg å ha en affære med en ny flamme som gir deg det lille ekstra? Victoria Milan er den beste alternativet i Skandinavia om det er dette du er på jakt etter. Vi har testet ut Victoria Milan for å se om det er like bra som ryktene tilsier. Her finner du en ærlig anmeldelse basert på en grundig test, der vi har prøvd ut alle aspektene av tjenesten. Vi er ikke her for å dømme andre, vi vil heller gi nettdatere det de vil ha. I denne bransjen finnes det utrolig mange forskjellige nisjer, og tjenesten av slaget Victoria Milan tilbyr er svært populært, uansett hva man mener om det.

Skrevet av: Erik | Sist oppdatert: 03.02.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

En lur ting å gjøre både på Victoria Milan og andre datingtjenester, er å lage en gratis bruker først. Du kan ikke prate med andre brukere, men på denne måten kan du bli kjent med noen av funksjonene og få en følelse av hvordan stemningen er. Er du fornøyd, er det bare til å få deg en Premium-bruker!

Victoria Milan-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             44 som resulterer i samtaler

4 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
35% kvinner
65% menn
Kvinneforhold Victoria Milan: 35%

En side som er mer populær enn Victoria Milan ...

... er for tiden Academic Singles (blant alle nettsider)Denne siden er hot!
  • Mer populær enn Victoria Milan denne uken
  • Svært populært hos travle, karriereorienterte datere
  • Eies av en av verdens største datingaktører

Prøv gratis

1. Victoria Milan vurdering: Sammendrag

Som sagt er Victoria Milan blant verdens største datingtjenester for de som ønsker seg et sidesprang. De har nærmere 15 millioner brukere verden over, og rundt en kvart million i Norge. Dette er et utrolig stort tall for en nisjeside.

Du finner som oftest andre brukere som også er i et forhold, men det er mulig å treffe noen som ikke er det. Du kan være veldig anonym på Victoria Milan, noe som selvsagt er utrolig mye viktigere på en side som Victoria Milan enn på en klassisk datingside.

Konklusjon praktisk test: Mange av brukerne er kun ute etter å flørte litt, så det er absolutt ikke fritt frem for å ligge med dem man vil. Er du dog ute etter et sidesprang, gjør Victoria Milan det utrolig mye lettere for deg enn hvis du skulle ha valgt en annen metode. Sikkerheten er høy, og man kan være så anonym man ønsker. Funksjonene fungerer godt, og du har mange valgmuligheter for å for eksempel spesifisere søk eller å endre på profilen din. Nettsiden ser helt grei ut, men det er alltid rom til forbedring. Men det er jo tross alt ikke nettdesignet du skal ha en affære med – funksjonene kommer i fremste rekke.
Konklusjon funksjoner/profiler: Mange av funksjonene Victoria Milan tilbyr, er tilknyttet diskresjon, sikkerhet og anonymitet. Et eksempel er alt man kan gjøre med bilder. Man kan sladde/sensurere og redigere bilder, samt låse bildene for alle unntatt de spesifikke brukerne du ønsker. Om din ekte partner kommer inn døra bak deg mens du surfer på Victoria Milan, finnes det faktisk en knapp som skifter nettside for deg. Hendig!
Konklusjon kundevennlighet: Victoria Milans nettside er veldig enkel og grei å forstå seg på. Det er en lett og behagelig side å browse, noe tydeligvis ikke alle datingsider har sett verdien i. Har du noen kjappe spørsmål, har de en «Ofte stilte spørsmål»-kategori som dekker de mest vanlige. Om du ikke finner det du lurer på, er kundeservicen deres av høy kvalitet. God responstid og utfyllende svar. Når det gjelder registrering av bruker, er Victoria Milan naturlig nok mer nøye enn en vanlig datingportal. Det tar sine minutter, der du svarer på spørsmål og verifiserer deg selv. Dette ser vi på som en god ting, da det øker sikkerheten for brukerne.
Konklusjon prisnivå: Prisen er gjennomsnittlig i forhold til vanlige datingportaler. Om du er ute etter en affære og verdsetter anonymiteten din, er prisen helt verdt det. Det er svært få datingportaler som er like gode på dette området!

 

2. Victoria Milan praktisk test

For å gi en ordentlig vurdering av tjenesten, kjørte vi en brukstest på den. Vi registrerte en bruker, og prøvde å gjøre mest mulig ut av muligheten med alle funksjonene og verktøyene. Vi hadde også samtaler med andre medlemmer.

Tjenesten ved første øyekast

Landingsbildet er det første man ser på en datingside, og under ser du et eksempel. Det gir et uttrykk for at medlemmene er lekne, voksne mennesker med et behov for noe mer. Siden er elegant og stilig, men ikke utrolig avansert.

Profilopprettelse

Brukeren vår var mannlig, og vi kjøpte ikke et medlemskap i starten. For å bli godtatt som bruker på Victoria Milan, må du bevise at det er deg som sitter bak skjermen, og ikke en falsk profil. Dette gjøres både med e-post og mobiltelefon. Etter dette kan du fylle ut informasjon, egenskaper og preferanser om deg selv, i form av for eksempel høyde og vekt, øyne, stil, legning og til og med tatoveringer. Du tar også med hva du leter etter i en match, og vi lastet også opp bilder. Profilbilder på en datingside er uvurderlig.

Bilde: Brukeropprettelse på Victoria Milan

Å registrere seg hos Victoria Milan kan ta opptil en time – for oss tok det 30 minutter. Dette er fordi hver og en «medlemssøknad» blir behandlet av Victoria Milan-teamet, som dobbeltsjekker opplysninger og går gjennom bildene dine. Dette bør du være glad for, ettersom det minimaliserer muligheten til at du støter på både falske brukere og noen som leter etter akkurat deg.

Bilde: Velg hvilke interesser du har på Victoria Milan

Profiler på Victoria Milan

Etter å ha blitt godtatt på den eksklusive affæresiden, begynte vi først å vurdere kvaliteten på Victoria Milan-profilene. Mange av brukerne holdt kortene veldig tett til brystet, slik at man ikke kunne se så mange ordentlige, usensurerte bilder eller lese en skikkelig beskrivelse. Dette er helt greit – det er forståelig at man vil være anonym på en slik side. Husk at man kan få oppgitt mer informasjon om seg selv og andre dersom du skaffer deg et Premium-medlemskap! Da kan man også begynne å prate til andre brukere. Det går ikke på en gratisbruker.

Bilde: En Victoria Milan-bruker

Søk

Søkefunksjonen fungerer godt både for gratis- og Premium-brukere, men en Premium-bruker får muligheten til å søke mer spesifikt.

Takket være den gjennomgående registreringsprosessen, fant vi ikke mange falske brukere. Det er ganske viktig for oss, da det er rimelig vanlig å ha en god del falske brukere på nettdatingportaler. Husk dog at man alltid kan møte på en uekte profil i ny og ne. Da bør du rapportere dem!

Bilde: Victoria Milans forkortede søkefunksjon

Hva får man ekstra som Premium-bruker?

Et betalt medlemskap lønner seg dersom du er ute etter et ordentlig sidesprang gjennom nettet. Under ser du en oversikt over hva Premium-abonnementet tilbyr i forhold til en vanlig, gratis profil. Som du ser, kan man ikke sende eller lese meldinger før vi har fått et betalt abonnement. Dette er jo alfa og omega, så dersom man virkelig har lyst på en affære i Norge, er det verdt pengene.

Bilde: Oversikt over ulikheter mellom gratis- og Premium-brukere

Responstest

Victoria Milan kom til live i Norge, og etter lansering i Norden har det blitt populært også andre steder i verden. I Skandinavia alene er det nærmere 3 millioner medlemmer, som utgjør en femtedel av brukerbasen. Men er det virkelig så populært som tallene tilsier?

Vi utførte en responstest for å sjekke hvor mange svar vi fikk og om det tar lang tid. Etter å ha sendt ut 100 forskjellige former for kontakt til kvinnelige Victoria Milan-brukere, tok det ikke lang tid før vi fikk svar. Til slutt endte vi opp med en 20% responsrate på under ei uke, noe som må sies å være imponerende. Man kan trygt si at det er en populær service i Norge, kanskje spesielt i og rundt storbyene.


Bilde: Sørafrikanere på Victoria Milan 

3. Funksjoner/profiler på Victoria Milan

Premium-medlemmer har alle funksjonene Victoria Milan tilbyr. Flere av verktøyene og funksjonene er bygd med tanke på anonymitet, noe som er en utelukkende positiv ting. Bilder er et av de viktigste aspektene i nettdatingverden, og det er heller ikke noe unntak på Victoria Milan. Om man ønsker det, kan man sladde ut ansiktet sitt i profilbildet. Man kan også publisere bilder privat i stedet for offentlig, slik at det er kun er noen få utvalgte som får se de hele bildene dine.

Ta kontakt med dem du vil

Når det kommer til å opprette kontakt med damer eller menn på Victoria Milan, har de flere måter å gjøre det på. En melding er sikkert og trygt, men man kan også «blunke» og sende «gaver». Du kan også ta deg en tur i karusellen, som er en Tinder-lignende funksjon også andre datingsider har innført.

Panikkfunksjon

Om man trykker på panikknappen, som man ser til høyre under i bildet, blir du sendt ut til en annen nettside. Da slipper du den pinlige samtalen om noen tar deg på fersken i å lete etter et sidesprang. Dersom du er pålogget Victoria Milan uten å gjøre noen aktivitet, blir du automatisk avlogget etter hvert. Dette er gode funksjoner som hjelper deg med at sidespranget forblir hemmelig.

 Bilde: Panikk? Trykk på knappen og lat som ingenting!

App og blogg

Victoria Milan tilbyr både en egen app til mobil, samt en mobilvennlig hjemmeside. I tillegg til dette, kan du også mobilsurfe på Victoria Milans egen blogg, der ekspertene deler sine tips og triks til hvordan man lykkes og hvordan man holder seg diskret. Det finnes også andre underholdningsartikler.


 

4. Victoria Milan kundevennlighet

Både nettsiden og appen er svært brukervennlig, med enkle funksjoner og et enkelt design. FAQ-siden deres er som forventet, og dekker mange av de oftest stilte spørsmålene. Om du lurer på noe mer, kan du sende et online skjema til kundeservicen deres, og få svar kjapt. Hos oss tok det bare et halvt døgn før vi fikk svar på det vi lurte på. Det er en utrolig kjapp responstid for en så stor datingside.

Å være kundevennlig for Victoria Milan – vennlig mot kundene – betyr at man hjelper dem med å fly under radaren. Det er det sikkert og visst at de gjør, med mange forskjellige funksjoner som hjelper deg å holde deg diskret. Hvor anonym du vil være, bestemmer du selv.


 

5. Prisnivå

For å få fullt utbytte av Victoria Milan, bør man få seg en Premium-bruker. Dette koster penger, men det er helt nødvendig for å kunne finne en partner – man kan ikke sende eller lese meldinger med en gratis bruker. Under finner du prisene for Premium-abonnementet*:

  • Et år (12 måneder) for NOK 299,-/mnd
  • 6 måneder for NOK 399,-/mnd
  •  3 måneder for NOK 599,-/mnd

* Det er en mulighet for at prisene har endret seg

Om du bestemmer deg for å få et abonnement på Victoria Milan, vil du aldri få en regning der det står hva du har betalt for, eller hvem som har sendt den. Dette er også, så klart, for å holde affæren hemmelig.

Abonnementet fornyer seg automatisk, men det er enkelt å avslutte det. Trykk deg inn på Instillinger – Mitt medlemskap – Neste fornyelse – Rediger – Stans fornyelse. Om abonnementet ditt skal fornyes, må man avslutte det innen fem dager før neste periode starter.

Konklusjon prisnivå

Victoria Milan er verdt pengene, punktum. Skandinavias aller beste affæreside med de beste mulighetene for konfidensialitet bør være gode nok argumenter. Brukerantallet er høyt, sannsynligvis også i ditt lokalområde. Prisene er dessuten ikke noe særlig høyere enn andre, klassiske datingsider.

Helhetsvurdering Victoria Milan: Om du er ute etter et sidesprang fra partneren din, er Victoria Milan siden du bør bruke. Du kan kjøre i det tempoet du ønsker, og gjerne bare flørte litt om du ønsker det. Vil du finne en affære fra første stund, er det også muligheter for det. Det som er fint med tjenesten, er at brukerne nesten utelukkende er i samme båt som deg. Dette gjør at man føler seg mer avslappet og på et sted man føler seg trygg. Siden i seg selv er av høy kvalitet, og de tilbyr både app, blogg og verifiseringsmuligheter. Det er ingen tvil om at det er lett å finne en affære på Victoria Milan, og dette bør være første og siste stopp om det er det man er ute etter.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av Victoria Milan

Gjennomgått merke: Victoria Milan
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 8 / 10Alternative merker for denne dating-nichen