EksotiskFlirt

Konklusjon: Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Skrevet av: Artus | Sist oppdatert: 03.02.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

Ikke bare det, medlemsmassen vokser stadig. Ny teknologi og nye ideer dukker stadig opp på nettstedet, som sørger for å både beholde gamle medlemmer og rekruttere nye.

EksotiskFlirt-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             42 som resulterer i samtaler

4 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
52% kvinner
48% menn
Kvinneforhold EksotiskFlirt: 52%

EksotiskFlirt har mange aktive medlemmer i Norge. En mulig forklaring på dette er at nordmenn setter pris på å bruke god og moderne teknologi, noe som definitivt kan beskrive løsningene som er brukt på neettstedet til EksotiskFlirt. Nettstedet har formelig en overflod av alternativer innen alt fra søk og kommunikasjon (det er mulig å snakke med andre medlemmer med webkamera), til oppsett av profil, cybersex og selvutfoldelse. En mulig ulempe med alle disse mulighetene, er at det kan bli i overkant avansert for noen. Mens noen medlemmer forteller om hvor enkelt det faktisk er å avtale og gjennomføre sexmøter med andre medlemmer på EksotiskFlirt, fremhever andre nettopp hvor vanskelig det er å komme frem til ekte sexmøter som den store ulempen ved nettstedet. Kanskje dette handler om hvem som behersker teknologi best. Uansett har EksotiskFlirt kommet for å bli. I et marked der nye konkurrenter dukker opp hver måned, må EksotiskFlirt kunne sies å allerede ha tålt tidens tann. Ikke bare det, medlemsmassen vokser stadig. Ny teknologi og nye ideer dukker stadig opp på nettstedet, som sørger for å både beholde gamle medlemmer og rekruttere nye.
 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av EksotiskFlirt

Gjennomgått merke: EksotiskFlirt
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 8 / 10Alternative merker for denne dating-nichen