C-date

Konklusjon: Er du singel og ønsker å få utløp for sexlysten? Da er C-date noe for deg – Norges største datingside for de som er ute etter spennende og korte treff med likesinnede mennesker. Damer får gratis abonnement, noe som også kommer menn til gode, da det er veldig mange kvinnelige brukere.

Skrevet av: Erik | Sist oppdatert: 01.02.2023


Helhetlig kåring:

Praksiskåring:

Funksjonalitet:
Brukervennlighet:

Verdi for pengene:

Å bli medlem på C-date er problemfritt, det tar bare et par minutter. En lur ting å gjøre er å lage en gratis bruker først, slik at du kan bedømme om C-date er noe for deg eller ikke. Om tjenesten faller i smak, er det bare til å bli et fullverdig medlem for å få fullt utbytte!

Er du kvinne, er du et fullverdig medlem fra dag én. Som mann må være Premium-bruker for å prate med alle kvinnelige brukere på C-date, så det lønner seg å ha et betalt medlemskap. Noen synes kanskje dette er urettferdig, men det fører kun til flere kvinnelige brukere, noe menn nyter godt av.

C-date-numre

Suksessforhold

100 kontaktforespøresler på testprofilen vår
             35 som resulterer i samtaler

4 ut av 10 forespørsler får svar.

Medlemsstatistikker
53% kvinner
47% menn
Kvinneforhold C-date: 53%

1. C-date vurdering: Sammendrag

Som sagt er C-date svært populær blant damer, og med god grunn. Ikke nok med gratis medlemskap, men C-date er en trygg og seriøs aktør man kan stole på. Det er en av de mest populære tjenestene for å finne korte, erotiske forhold, og man har valget om å være anonym. Dette er veldig høyt verdsatt blant mange diskrete medlemmer.

Etter en nøye gjennomgang av tjenesten, kan vi gi dere en solid brukeranmeldelse. Vi har vurdert flere faktorer, blant annet kundeservice, selve brukerne og generell kvalitet.

Konklusjon praktisk test: Tjenesten scorer høyt når det gjelder brukervennlighet. C-date gir deg mange valgmuligheter i form av seksuelle preferanser, søking og anonymitet. C-date har mange aktive medlemmer, spesielt kvinnelige, og har et godt brukermiljø.
Konklusjon funksjoner/profiler: C-date har et godt system for å finne en god match til deg. Man kan virkelig egendefinere profilen sin, med mange forskjellige bokser man kan tikke av. Dette er et stort pluss, da man ofte vil ha mest mulig informasjon om andre, slik at man kan finne noen som matcher best mulig. Man kan også velge hvilke typer brukere man ønsker å matche med.
Konklusjon kundevennlighet: Kundeservicen er helt gjennomsnittlig, noe som er en god ting da kundeservicen på datingtjenester pleier å være nokså bra. De har også en god FAQ-side som besvarer mange spørsmål.
Konklusjon prisnivå: Som nevnt tidligere, er premiumfunksjonene gratis for kvinner. Menn må betale, men vi synes det er verdt det. C-date er en eksklusiv tjeneste med et veldig høyt antall kvinnelige brukere, og prisen er derfor forsvarlig og rimelig i forhold til lignende sider

 

2. C-date praktisk test

Vi registrerte oss selv på C-date for å gi en legitim oppsummering av brukeropplevelsen. Vi lagde en mannlig profil, pratet med kvinner og gikk gjennom tjenestens funksjoner. Vi undersøkte også hva andre brukere mente om C-date, og leste flere anmeldelser på nettet.

Kjærlighet ved første blikk?

Vårt førsteinntrykk av C-date var at tjenesten er lagd for modne, lekne menn og kvinner som er ute etter korte og forpliktelsesløse treff. Sidens layout er moderne og behagelig for øyet, og gir et eksklusivt uttrykk.

Bilde: C-date matchliste

Man kan også finne mer seriøse forhold på C-date. Dette er informasjon man oppgir når man registrerer seg, sammen med erotiske og romantiske preferanser. Profilbilde er alltid viktig, og man kan heldigvis legge ut opp til fem bilder. Man kan velge om informasjonen og disse bildene skal være anonyme for brukere man enda ikke har matchet med.

Responstest

Aktiviteten i miljøet er veldig viktig å teste, og kan være avgjørende i forhold til valg av datingtjeneste. Vi utførte en responstest for å se hvor mange brukere som svarte på meldingene våre som mannlig bruker. C-date scoret høyt også på dette, og har en høy brukeraktivitet i forhold til andre datingtjenester i Norge.

Responstest resultater

Vi sendte 100 forespørsler til C-datere med forskjellig fremgangsmåte. Så mange som en tredjedel av de kvinnelige brukerne gav et positivt svar tilbake, noe som er en høy score for en mannlig profil. Det beviser at de kvinnelige brukerne er aktive og ute etter å finne noen, både til korte og langvarige forhold. Svarene vi fikk viste at kvinnene hovedsakelig er ute etter korte, erotiske flørter.

Profilstandard

Det er et stort antall brukere på C-date, og kvaliteten er høy. Medlemmene tar seg god tid til å tilpasse profilen sin, og vi fikk flere matcher som passet vår profil med tanke på oppførte interesser og egenskaper. Noe som kan være et irritasjonsmoment, er brukere uten synlige profilbilder. Disse brukerne har selv valgt å holde bildene sine anonyme frem til de finner noen de vil dele dem med.

Kjapt tips: Dersom du vil bruke tjenesten fullt ut for det den er verdt, er det utrolig viktig at du justerer profilen din. Få deg et profilbilde eller fem, og fyll ut informasjonen de ber om. Ved å gjøre dette, er det en mye større sjanse for at du finner noen du enten kan bli forelsket i, eller ha et kort erotisk sprang med.

Uekte brukere på platformen?

Som du kanskje vet, er falske brukere et stort problem på tjenester som C-date. Heldigvis har C-date et system som luker unna falske profiler, så selv om du kan støte på en falsk profil i ny og ne, er det langt i fra like ille som på tilsvarende sider.

Oppsummering av C-date praktisk test: Kvaliteten på C-date er av høy standard, både når det gjelder selve brukerne, tjenesten og brukervennlighet. En tredjedel av kvinner svarer på forespørsler, noe som er et høyt antall. C-date er absolutt til å anbefale om du er ute etter et kortvarig seksuelt forhold.

 

3. Funksjoner/profiler på C-date

De som driver C-date er opptatt av at man har muligheten til å være anonym og beskjeden, om man vil. Hvor mye informasjon man vil oppgi er opp til deg selv, det eneste som er obligatorisk er alder, kjønn og kort informasjon om hvordan du ser ut og hvilke interesser du har. Når du har ført opp den informasjonen du ønsker, får du en liste over potensielle matcher som befinner seg i nærheten av deg. For å prate med disse matchene, må man betale for å bli premiumbruker. Derfra er det ganske enkelt og greit!

Bildevisning

Det er opp til deg om bildene dine skal være tilgjengelig for alle, noen, de du har matchet med eller ingen.

Min erotiske type

Ikke nok med profilbilder, du kan også legge ved noen preferansebilder i profilen din som viser hva du liker. Du velger bilder som beskriver dine erotiske preferanser best. Dette kan være alt fra kyssebilder til bondage.

Bilde: Erotisk bildegalleri på C-date

Selv om man kan finne seg en kjæreste via C-date, er det hovedsakelig bygd for casual dating. Man kan matche gjennom felles erotiske preferanser, for eksempel vill sex eller latex. Slik finner man noen som liker akkurat lik sex som deg.

Bilde: Erotiske preferanser på C-date

Oppsummering av funksjoner/profiler på C-date: C-date er en brukervennlig tjeneste som konsentrerer seg om funksjoner som er virkelig nyttige for medlemmene. De som ønsker det, har tilgang til hensiktsmessige tilleggsfunksjoner.  Medlemmer kan kontrollere hvilken informasjon og hvilke bilder de ønsker å dele, og hvem de ønsker å dele med.

 

4. C-date kundevennlighet

Kundeservice er like viktig for datingsider som for andre nettjenester. Responstid og FAQ-kvalitet er viktige faktorer når vi vurderer kundeservicen til datingtjenester. FAQ-siden til C-date er ganske detaljert og informativ, og besvarer mange ofte stilte spørsmål. Man kan ikke kontakte C-date via telefon, men de svarer på email innen 48 timer. C-dates kundeservice nås på service@cdate.no.

C-date platform

Nettsiden til C-date reflekterer den ekslusive, men lekne følelsen rundt brukermassen og tjenesten de tilbyr. Designet er attraktivt både for kvinner og menn, og er både klassisk og moderne i sin stil. Bildevalget er erotisk i natur, men ikke for grovt. Det er lite reklame og unødvendige distraksjoner på siden.

Bilde: Profilregistrering på C-date

C-date mobilvennlighet

De mangler en mobilapp, men nettstedet kan brukes på mobil takket være sitt enkle og moderne mobilvennlige design. Man kan bla gjennom matcher på C-date like enkelt på mobil som på en PC.

Oppsummering av kundevennlighet på C-date: C-dates nettside er av veldig høy klasse, og vi liker den veldig godt. Kundeservicen er som forventet helt grei.

 

5. Prisnivå

Som på de fleste andre datingsider har man muligheten til å først lage en gratisbruker på C-date. Dette er for å se mer av selve siden, men for å begynne å prate med andre brukere må man ha et betalt medlemskap. Dette er likt for alle slike tjenester. Det er som en gratis uke på et treningssenter, man må betale for å få fullt utbytte. Er C-date verdt det?

Hvilke funksjoner har premiumbrukere hos C-date?

  • Chatte
  • Få tilgang til hele profiler med bilder
  • Lagre venner og meldinger

C-date har tre forskjellige betalingsplaner*:

  • 12 måneder for 449 kr/mnd
  • 6 måneder for 649 kr/mnd
  • 3 måneder for 799 kr/mnd


Bilde: C-date Premium-medlem vs. Medlem

* Prisene kan ha endret seg siden teksten ble skrevet

Seks måneders medlemskap er til å anbefales, da det er den rimeligste prisen per måned. Abonnementet betales på forhånd og ikke per måned, og etter det har man seks måneder med chatting, flørting og treff med likesinnede brukere.

Merk: Abonnementet fornyes automatisk om man ikke avslutter det.

Konklusjon C-date prisnivå: Om man er interessert i den type tjeneste som C-date tilbyr, er abonnementene absolutt verdt pengene. Det er en av de mest velkjente datingsidene i Norge, og har mange aktive brukere. Høy kvalitet når det gjelder sikkerhet, profiltilpasning og matching gjør C-date til et trygt valg.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.


Oppsummering av C-date

Gjennomgått merke: C-date
Evaluert av: Dating-Radar.no
Sist oppdatert:
Helhetlig kåring: 9 / 10