Å pule i Stavanger – våre råd dytter deg i riktig retning

Selv om Stavanger er blant Norges mest spennende byer, er det ikke enkelt å finne en god metode for å pule i Stavanger. Rådene beskrevet her kommer ikke bare til å sikre at du får pule i Stavanger, de kommer til å gi deg et stort antall alternativer av mennesker å pule, slik at du kan velge akkurat den du har lyst på, og forkaste alle du har mindre lyst på. Hvis du følger disse enkle rådene, kommer du til å oppleve mengder av nytelse uten å risikere din egen sikkerhet.

Stavanger er en moderne by. Hvis du vil pule i Stavanger bør du derfor ta grep som gjør deg så moderne som mulig. Det er ikke tilfeldig at den mest moderne måten å innlede forhold på, er gjennom en nettside. Det som er oppsiktsvekkende, er hvor mange dårlige nettside som finnes for dette formålet. Undersøkelser viser at bare 20 % av alle datingsider er tilstrekkelig sikre og seriøse til at de fungerer. Rådet i den forbindelse er altså ikke å registrere seg på en datingside, men å registrere seg på en god datingside. Her er eksempler på noen av de beste!


De beste datingportalene for å pule i Stavanger

På 1.: The Casual Lounge for pul i Stavanger! TheCasualLounge er møteplassen i Norge for de som er ute etter en uforpliktende date. Den perfekte datingsiden for sofistikerte kvinner og menn som ønsker å realisere sine erotiske drømmer på en enkel og trygg måte.

Omfattende gjennomgang av The Casual Lounge >>


6.100 medlemmer i Stavanger

55% kvinner
56% menn

Prøv gratis

På 2.: C-date for pul i Stavanger! Er du singel og ønsker å få utløp for sexlysten? Da er C-date noe for deg – Norges største datingside for de som er ute etter spennende og korte treff med likesinnede mennesker. Damer får gratis abonnement, noe som også kommer menn til gode, da det er veldig mange kvinnelige brukere.

Omfattende gjennomgang av C-date >>


15.500 medlemmer i Stavanger

53% kvinner
47% menn

Prøv gratis

På 3.: New Honey for pul i Stavanger! New Honey er en datingside for unge nordmenn som ønsker uforpliktende sex. Det er en utspringsportal fra velkjente og velrennomerte C-date, og ved å delvis bruke C-dates brukerdatabase er New Honey et godt valg om man ønsker seg forpliktelsesløse sextreff i Norge.

Omfattende gjennomgang av New Honey >>


10.200 medlemmer i Stavanger

46% kvinner
54% menn

Prøv gratis

På 4.: Victoria Milan for pul i Stavanger! Står du fast i forholdet eller sexlivet ditt, og er ute etter en sideflørt? Kunne du tenkt deg å ha en affære med en ny flamme som gir deg det lille ekstra? Victoria Milan er den beste alternativet i Skandinavia om det er dette du er på jakt etter. Vi har testet ut Victoria Milan for å se om det er like bra som ryktene tilsier. Her finner du en ærlig anmeldelse basert på en grundig test, der vi har prøvd ut alle aspektene av tjenesten. Vi er ikke her for å dømme andre, vi vil heller gi nettdatere det de vil ha. I denne bransjen finnes det utrolig mange forskjellige nisjer, og tjenesten av slaget Victoria Milan tilbyr er svært populært, uansett hva man mener om det.

Omfattende gjennomgang av Victoria Milan >>


18.300 medlemmer i Stavanger

35% kvinner
65% menn

Prøv gratis

På 5.: EksotiskFlirt for pul i Stavanger! Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Omfattende gjennomgang av EksotiskFlirt >>


15.500 medlemmer i Stavanger

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

På 6.: BeNaughty for pul i Stavanger! BeNaughty er en velkjent datingside, skreddersydd for uforpliktende sexdates. Mange nordmenn er medlemmer, og som regel er de unge menn og kvinner. BeNaughty er ikke en matchmakingtjeneste, noe som betyr at det viker fra klassiske datingsider der du blir foreslått potensielle matcher. Dog har de en rekke funksjoner for å finne andre brukere, blant annet en svært brukelig søkefunksjon. Om du er på let etter uforpliktende sex med brukere i umiddelbar nærhet, er det verdt å prøve BeNaughty.

Omfattende gjennomgang av BeNaughty >>


10.200 medlemmer i Stavanger

45% kvinner
55% menn

Bedre enn BeNaughty? Prøv det nå!

Steder det kan passe å ta med noen du vil pule i Stavanger

De fleste foretrekker å bli litt kjent før de går til sengs med noen. Hvis du har lyst til å pule i Stavanger, kan det være greit å vite hvilke restauranter, nattklubber, barer og andre steder som er fine å ta med en date som du har lyst til å pule i Stavanger. Utvalget er gjort basert på en undersøkelse blant Stavangers befolkning, og vi gjør oppmerksom på at stedene nevnt er anstendige og følger norsk lov. Det som er vurdert her, er om atmosfæren er intim, om stemningen er romantisk og lignende estetiske kvaliteter.

Morgen / dag: Newsman Nyhetscafé, Bøker og Børst, Ristorante Allegro, Café de France, Coffeeberry

Kveld / natt: Bølgen & Moi Stavanger, Restaurant Nero, Kitchen & Table Stavanger, RE-NAA, Phileas Fogg

Tilrettelegging av profil

Det er meget viktig å sette seg realistiske forventninger og vise tålmodighet, hvis du skal lykkes med å pule i Stavanger. All erfaring viser at det kan ta et par dager fra man registrerer profilen sin på en god datingside, til man lykkes i å gjennomføre et sextreff. Tross alt er medlemmene på slike sider normale norske menn og kvinner som lever normale liv med forpliktelser, og de ønsker selv å velge når det kan passe å treffes. Det kan også ta litt tid å bli kjent.

De som utformer sin egen profil med omtanke, de som ikke søker etter uvanlige erotiske preferanser, og de som ikke bare er ute etter supermodeller, er de som lykkes best i nettdating. Valg av profilbilde og andre bilder du legger ut er selvfølgelig viktig, men du bør også tenke over hvordan beskrivelsene du legger ut om hobbyer og lignende blir oppfattet av andre.

Noen råd for å pule i Stavanger

Merk deg at det kan være flere gode råd å plukke opp på datingsiden din. Noen av de beste datingsidene har egen lokal tilrettelegging som for eksempel hjelper deg å komme i gang med å pule i Stavanger.

Prøv å forsikre deg før det første treffet om at dere har det samme formålet. Å pule kan være en naturlig, hyggelig avslutning av en vellykket kveld på byen og for den som vil pule i Stavanger finnes det noen passende hoteller å sjekke inn på for kåte mennesker, med mindre kjemien er så god at man kan reise rett hjem til sin egen seng for å pule i Stavanger.

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.