Finn noen å pule i Trondheim ved et par tastetrykk

Bartebyen er en livlig studentby med mange utesteder og bra natteliv, så det er ikke rart at trønderne er blant de mest seksuelt aktive i Norge. Som den høyteknologiske og moderne byen de er, har flere og flere innbyggere begynt å bruke datingportaler for å pule i Trondheim. Det er populært både i det store, travle studentmiljøet og det etablerte karrieremiljøet. I en storby skal ting gå fort for seg, noe som gjør Trondheim til den ultimate byen å finne pulevenner på nettet.

Det er kun et par sider som har et stort nok antall trønderske brukere til at det er verdt å registrere seg. De har skjønt det – ikke alle datingsider holder mål. For å finne noen å pule i Trondheim, bør du derfor benytte deg av de beste og mest populære tjenestene i området. Du har kommet på rett sted! Vi har gått gjennom de beste datingsidene i Norge, og valgt ut de mest effektive til å pule i Trondheim i en eksklusiv liste som du får av oss helt gratis.


De aller beste nettsidene for å pule i Trondheim

På 1.: The Casual Lounge for pul i Trondheim! TheCasualLounge er møteplassen i Norge for de som er ute etter en uforpliktende date. Den perfekte datingsiden for sofistikerte kvinner og menn som ønsker å realisere sine erotiske drømmer på en enkel og trygg måte.

Omfattende gjennomgang av The Casual Lounge >>


4.400 medlemmer i Trondheim

55% kvinner
56% menn

Prøv gratis

På 2.: C-date for pul i Trondheim! Er du singel og ønsker å få utløp for sexlysten? Da er C-date noe for deg – Norges største datingside for de som er ute etter spennende og korte treff med likesinnede mennesker. Damer får gratis abonnement, noe som også kommer menn til gode, da det er veldig mange kvinnelige brukere.

Omfattende gjennomgang av C-date >>


11.200 medlemmer i Trondheim

53% kvinner
47% menn

Prøv gratis

På 3.: New Honey for pul i Trondheim! New Honey er en datingside for unge nordmenn som ønsker uforpliktende sex. Det er en utspringsportal fra velkjente og velrennomerte C-date, og ved å delvis bruke C-dates brukerdatabase er New Honey et godt valg om man ønsker seg forpliktelsesløse sextreff i Norge.

Omfattende gjennomgang av New Honey >>


7.400 medlemmer i Trondheim

46% kvinner
54% menn

Prøv gratis

På 4.: Victoria Milan for pul i Trondheim! Står du fast i forholdet eller sexlivet ditt, og er ute etter en sideflørt? Kunne du tenkt deg å ha en affære med en ny flamme som gir deg det lille ekstra? Victoria Milan er den beste alternativet i Skandinavia om det er dette du er på jakt etter. Vi har testet ut Victoria Milan for å se om det er like bra som ryktene tilsier. Her finner du en ærlig anmeldelse basert på en grundig test, der vi har prøvd ut alle aspektene av tjenesten. Vi er ikke her for å dømme andre, vi vil heller gi nettdatere det de vil ha. I denne bransjen finnes det utrolig mange forskjellige nisjer, og tjenesten av slaget Victoria Milan tilbyr er svært populært, uansett hva man mener om det.

Omfattende gjennomgang av Victoria Milan >>


13.200 medlemmer i Trondheim

35% kvinner
65% menn

Prøv gratis

På 5.: EksotiskFlirt for pul i Trondheim! Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Omfattende gjennomgang av EksotiskFlirt >>


11.200 medlemmer i Trondheim

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

På 6.: BeNaughty for pul i Trondheim! BeNaughty er en velkjent datingside, skreddersydd for uforpliktende sexdates. Mange nordmenn er medlemmer, og som regel er de unge menn og kvinner. BeNaughty er ikke en matchmakingtjeneste, noe som betyr at det viker fra klassiske datingsider der du blir foreslått potensielle matcher. Dog har de en rekke funksjoner for å finne andre brukere, blant annet en svært brukelig søkefunksjon. Om du er på let etter uforpliktende sex med brukere i umiddelbar nærhet, er det verdt å prøve BeNaughty.

Omfattende gjennomgang av BeNaughty >>


7.400 medlemmer i Trondheim

45% kvinner
55% menn

Bedre enn BeNaughty? Prøv det nå!

Du er allerede godt på vei

Det er ikke tungvint å få pule i Trondheim lenger. Ved å bruke en god datingside fra listen vår, er du allerede godt på vei! Registrer deg på den siden du liker best, og få deg et Premium-abonnement. Sett opp en god og utfyllende profil som forteller hva du liker i senga, hvordan du ser ut og lignende. Husk profilbilde! Hvem vil vel ligge med en ansiktsløs person?

Du kan alltid forholde deg gammeldags og finne noen å pule i Trondheim på den klassiske måten. Det går tross alt aldri av moten. Det er nok dog best å kombinere de to! Når det gjelder hvordan man tilnærmer seg de man er interesserte i på en datingside, følger man de samme spillereglene som i virkeligheten. Bortsett fra at man ikke kjøper en drink til dem, da. Vær høflig og ha en avslappet tone, og sjarmer motparten mest mulig. Om dere bestemmer dere for å pule i Trondheim – flott! Ta gjerne en tur ut i byen for å bli bedre kjent først. Vi har noen gode råd til hva dere kan finne på!

Grinding og grooving før en het natt

Familien er et kult utested som ligger i Midtbyen. De har ofte konsertarrangementer, og quiz annen hver uke. Om man kommer tidlig nok, er det en rolig loungestemning, og man kan ta seg en pils eller to. Senere på kvelden er det som oftest en DJ som spiller funky musikk man kan danse til, og det blir full fest. Absolutt et kult sted!

Studio26 er et 20-årssted som har forskjellige avdelinger. I den nederste avdelingen, for eksempel, er det mer som en bar. På «ground floor» er det en populær nattklubb med dansegulv. Der kan dere virkelig grinde og groove med hverandre før en het natt.

Vis respekt og ikke ta noe for gitt

Om dere ikke ønsker å dra på byen, eller ikke drikker, slår det aldri feil med en gåtur i byen. Å pule i Trondheim er en herlig opplevelse, og en gåtur i Trondheim er nesten like bra. Ta en tur innom Nidarosdomen eller gå over Gamle Bybro for en koselig tur. Ellers kan dere jo kaste klærne med en gang – det er opp til dere!

Bruk prevensjon! Dere skal tross alt pule, så ikke spar på gummien. Treff hverandre på en offentlig plass – nevnte Nidarosdomen eller Gamle Bybro er gode steder for dette. Vis respekt og hør på hverandre, og ikke ta sexen for gitt selv om begge vil pule. Vis takknemlighet både i og utenfor senga, da kommer du langt!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.