Få deg et one night stand via nettet – det er enklere enn du tror

Få deg et one night stand via nettet – det er enklere enn du tror

Alle har gjort det med ingen vil innrømme det. Stemningen er i høygir og dere er begge like oppsatt på å treffes, men kjemien forsvinner etter ei natt sammen, og dere treffes ikke igjen (i hvert fall ikke for å ligge sammen). Dette kalles en one night stand. Nå til dags er det ikke uvanlig å finne et one night stand gjennom dateportaler. Kvinner og menn over hele landet leter etter et uforpliktende one night stand, og om du er interessert kan det være veldig lurt å ta sjansen på å prøve selv.

Selv om det er enklere enn du tror å få seg et one night stand gjennom nettet, er det flere feller du må styre unna. Felle nummer én er en felle med stor F, og det er datingtjenester som ikke gir deg det du forventer. Det kan være få brukere, dårlig sikkerhet, svindyre priser, vanskelig å avslutte abonnement og andre ting. Vi har prøvd alle de største tjenestene i Norge som har et miljø for å finne one night stand, og samlet de beste i en liste. Den finner du under!


De beste norske tjenestene for one night stand

På 1.: C-date for One Night Stand! Er du singel og ønsker å få utløp for sexlysten? Da er C-date noe for deg – Norges største datingside for de som er ute etter spennende og korte treff med likesinnede mennesker. Damer får gratis abonnement, noe som også kommer menn til gode, da det er veldig mange kvinnelige brukere.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av C-date >>

På 2.: New Honey for One Night Stand! New Honey er en datingside for unge nordmenn som ønsker uforpliktende sex. Det er en utspringsportal fra velkjente og velrennomerte C-date, og ved å delvis bruke C-dates brukerdatabase er New Honey et godt valg om man ønsker seg forpliktelsesløse sextreff i Norge.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av New Honey >>

På 3.: Victoria Milan for One Night Stand! Står du fast i forholdet eller sexlivet ditt, og er ute etter en sideflørt? Kunne du tenkt deg å ha en affære med en ny flamme som gir deg det lille ekstra? Victoria Milan er den beste alternativet i Skandinavia om det er dette du er på jakt etter. Vi har testet ut Victoria Milan for å se om det er like bra som ryktene tilsier. Her finner du en ærlig anmeldelse basert på en grundig test, der vi har prøvd ut alle aspektene av tjenesten. Vi er ikke her for å dømme andre, vi vil heller gi nettdatere det de vil ha. I denne bransjen finnes det utrolig mange forskjellige nisjer, og tjenesten av slaget Victoria Milan tilbyr er svært populært, uansett hva man mener om det.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av Victoria Milan >>

På 4.: EksotiskFlirt for One Night Stand! Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Prøv gratis

Omfattende gjennomgang av EksotiskFlirt >>

På 5.: BeNaughty for One Night Stand! BeNaughty er en velkjent datingside, skreddersydd for uforpliktende sexdates. Mange nordmenn er medlemmer, og som regel er de unge menn og kvinner. BeNaughty er ikke en matchmakingtjeneste, noe som betyr at det viker fra klassiske datingsider der du blir foreslått potensielle matcher. Dog har de en rekke funksjoner for å finne andre brukere, blant annet en svært brukelig søkefunksjon. Om du er på let etter uforpliktende sex med brukere i umiddelbar nærhet, er det verdt å prøve BeNaughty.

Bedre enn BeNaughty? Prøv det nå!

Omfattende gjennomgang av BeNaughty >>


Bilde: Kvinner i Norge har mange one night stands

Mange foretrekker et kort erotisk eventyr

Dere treffes på byen og blir tiltrukket av hverandre. Så går dere et sted (det kan være et hotell, hjemme hos deg eller henne, i byparken eller i en bil - hvor som helst) og har vill og lidenskapelig sex. Kanskje dere sover sammen eller går hjem hver for seg med en gang- Uansett, er fellestrekket at dere ikke vil fortsette et intimt forhold, og i de fleste tilfeller vil dere aldri sees igjen eller kanskje snakke sammen igjen. Det er mange som foretrekker det slik.

Det er ikke mange tiår vi skal tilbake før standarden var veldig annerledes fra nå. En mann med gjennomsnittlig utseende, ville ha kommet til den konklusjonen, at det var bare å «ta det som kommer», ha sex med dama, glemme det, og så videre. Med online dating er virkeligheten ikke den samme. Nå, kan du forvente at du vil få mange flere one night stands - helt planlagt! Det er helt utrolig hvor mange som er ute etter akkurat det samme som deg!

Øk mulighetene dine for et one night stand

En profil hos en av Norges datingtjenester kan øke mulighetene for en one night stand:

  • Registrer deg hos en av Norges mange datingportaler
  • Fyll ut profilen
  • Vær tydelig på hva du er ute etter
  • Gjør deg klar til masse moro!

Det er ingen vits i å benekte det: det er gøy å ha sex med noen du nesten ikke kjenner. Ja, mange vil rynke på nesa av det, men alle vet at det er sant. Spenningen og stemningen som er der, når begge vet hva som kommer, enten dere er på en bar eller restaurant, og begge vet hva som skal skje. Etter at alle formaliteter er i orden, går dere hjem og går rett på sak eller forsetter med å bygge stemningen litt til. Så kommer øyeblikket hvor dere ser hverandre nakne for første gang. Det kan være en håndfull for mye - helt til begge er trygge på hverandre. Det er spesielt riktig hvis du er vant med faste forhold. Hvor spennende er det egentlig å ha sex sammen for tusende gang? Når du ser noen du er tiltrukket av, vil pulsen øke og adrenalinet er på høygir. Hvor gøy er ikke det? Alle elsker å ha sex - det er et fåtall som vil svare nei på det. Og da er troverdigheten også lik null, hvis noen skulle svare nei til å ha fantastisk og uforpliktende sex.

One night stand-kulturen har forandret seg

Det var et tabu en gang i tiden, men de tidene er over! Det var faktisk litt urettferdig, fordi menn ble stemplet som hingster mens kvinner ble stemplet som billige. Vi kan takke høyere makter for at de tidene er over. Nå er det nærmest normalt for folk å eksperimentere med forskjellige partnere, uten å bli dømt for det. Nå er det nærmest en menneskerett. Det er blitt akseptabelt at kvinner kan ha det like gøy som menn, og avtaler om one night stand er blitt helt innafor. Det trengs, tross alt, to til å danse! Vi elsker den milde typen. Faktisk, er oddsen for at den litt tilbaketrukne er mer intens og erfaren enn du tror.

Det er veldig mange norske kvinner og menn på sider for one night stand. En veldig positiv utvikling er at det er blitt mange flere damer som har registrert seg de seneste årene, og på noen nettsteder finner man høye prosentantall som 50-60% kvinnelige brukere. Dette er også en utvikling i one night stand-kulturen, og en svært gledelig en sådan.

Bruke datingapp for one night stand?

Om man vil bruke datingapper for å finne one night stand i nærheten av deg, er det ingenting som står i veien for det. Problemet er at det ikke finnes en ren one night stand-app enda, i hvert fall ikke en med mange brukere. Tinder, Badoo og lignende fungerer svært dårlig med mindre du er veldig heldig, og man bør definitivt gå for en datingside man stoler på som har et stort one night stand-miljø.

Nå som du har fått tilgang til oversikten vår over de beste nettsidene for one night stand i Norge, ligger du et hestehode foran andre som ikke har kommet så langt. Dette kan revolusjonere sexlivet ditt om du spiller kortene dine rett!

Lykke til, og ha det moro!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.