Bli kjent med damer i Bergen på nettet

Kanskje du er ny i byen som student eller turist, eller kanskje du har bodd der i hele ditt liv – damer i Bergen vil uansett bli bedre kjent med deg, og de venter på deg på nettet. De bruker datingsider for å treffe single menn som deg selv, enten for å finne kjærligheten eller for korte, erotiske flørter.

Damer i Bergen har virkelig fått øynene opp for datingtjenester på nett, og det er der du bør lete om du er interessert i å treffe dem. Hovedårsaken til at stadig flere damer i Bergen velger å bruke datingsider er at personvernet og sikkerheten har blitt høyere, noe som er en positiv endring for alle involverte. Det finnes dessverre flere sider som ikke holder samme standard, og du kan risikere å gå på en smell dersom du velger en dårlig datingside. Kun et fåtall holder mål! Vi har Norges beste oversikt over de beste datingportalene for å treffe damer i Bergen.


De beste datingportalene for å treffe damer i Bergen

På 1.: The Casual Lounge for Damer i Bergen! TheCasualLounge er møteplassen i Norge for de som er ute etter en uforpliktende date. Den perfekte datingsiden for sofistikerte kvinner og menn som ønsker å realisere sine erotiske drømmer på en enkel og trygg måte.

Omfattende gjennomgang av The Casual Lounge >>


7.400 medlemmer i Bergen

55% kvinner
56% menn

Prøv gratis

På 2.: C-date for Damer i Bergen! Er du singel og ønsker å få utløp for sexlysten? Da er C-date noe for deg – Norges største datingside for de som er ute etter spennende og korte treff med likesinnede mennesker. Damer får gratis abonnement, noe som også kommer menn til gode, da det er veldig mange kvinnelige brukere.

Omfattende gjennomgang av C-date >>


18.800 medlemmer i Bergen

53% kvinner
47% menn

Prøv gratis

På 3.: New Honey for Damer i Bergen! New Honey er en datingside for unge nordmenn som ønsker uforpliktende sex. Det er en utspringsportal fra velkjente og velrennomerte C-date, og ved å delvis bruke C-dates brukerdatabase er New Honey et godt valg om man ønsker seg forpliktelsesløse sextreff i Norge.

Omfattende gjennomgang av New Honey >>


12.400 medlemmer i Bergen

46% kvinner
54% menn

Prøv gratis

På 4.: Victoria Milan for Damer i Bergen! Står du fast i forholdet eller sexlivet ditt, og er ute etter en sideflørt? Kunne du tenkt deg å ha en affære med en ny flamme som gir deg det lille ekstra? Victoria Milan er den beste alternativet i Skandinavia om det er dette du er på jakt etter. Vi har testet ut Victoria Milan for å se om det er like bra som ryktene tilsier. Her finner du en ærlig anmeldelse basert på en grundig test, der vi har prøvd ut alle aspektene av tjenesten. Vi er ikke her for å dømme andre, vi vil heller gi nettdatere det de vil ha. I denne bransjen finnes det utrolig mange forskjellige nisjer, og tjenesten av slaget Victoria Milan tilbyr er svært populært, uansett hva man mener om det.

Omfattende gjennomgang av Victoria Milan >>


22.300 medlemmer i Bergen

35% kvinner
65% menn

Prøv gratis

På 5.: EksotiskFlirt for Damer i Bergen! Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Omfattende gjennomgang av EksotiskFlirt >>


18.800 medlemmer i Bergen

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

På 6.: BeNaughty for Damer i Bergen! BeNaughty er en velkjent datingside, skreddersydd for uforpliktende sexdates. Mange nordmenn er medlemmer, og som regel er de unge menn og kvinner. BeNaughty er ikke en matchmakingtjeneste, noe som betyr at det viker fra klassiske datingsider der du blir foreslått potensielle matcher. Dog har de en rekke funksjoner for å finne andre brukere, blant annet en svært brukelig søkefunksjon. Om du er på let etter uforpliktende sex med brukere i umiddelbar nærhet, er det verdt å prøve BeNaughty.

Omfattende gjennomgang av BeNaughty >>


12.400 medlemmer i Bergen

45% kvinner
55% menn

Bedre enn BeNaughty? Prøv det nå!

Man kan aldri være for sikker

Det første man bør gjøre etter å ha registrert seg på en av våre høyt rangerte datingsider, er å laste opp et profilbilde. Ta det viktigste først – profilbilder er utrolig viktige på datingportaler. Det er ingen damer i Bergen som vil ha sex eller en date med en fremmed uten å vite hvordan han ser ut. Juster profilen din slik at den forteller brukere akkurat hvem du er, uten å avsløre for mye dersom du vil være diskret. Fyll ut både generelle og seksuelle preferanser.

Skriv korte og konsise, men hyggelige meldinger til brukere du er interessert i. Hold samtalen interessant og fornøyelig, og når tiden er inne, er det anbefalt å bytte kommunikasjonskanal til for eksempel Facebook, Snapchat eller SMS. Prat gjerne over telefonen før dere treffes i virkeligheten, slik at dere blir trygge på hverandre. Man kan aldri være for sikker! Dessuten bør dere møtes på en offentlig plass, og om dere vil ha sex er det viktig å ha det på en trygg plassering og med beskyttelse.

To av de syv fjell

Som tidligere nevnt, er det smart å treffes på en offentlig plass. Et kjent samlingspunkt i Bergen by er Den blå steinen som ligger veldig sentralt. Damer i Bergen vet hvor det er hen, og de vil være positive til å treffes der. Også en av byens mange parker eller et sted på Torgalmenningen vil være dugelig. Damer i Bergen er ofte glad i fjellturer, ettersom Bergen er byen mellom de syv fjell. En tur opp Fløyen eller Ulriken er aldri en dum idé! Om dere vil holde dere mer mot havnivå, slår det aldri feil med en tur på Bryggen – Bergens stolthet.

Vil dere ha god mat og drikke, er Klosteret Kaffebar til å anbefales. Der kan dere få alt fra en god og saftig hamburger til en ordentlig vestlandsk fiskesuppe. En kakebit hos Krok og Krinkel er heller ikke å forakte, spesielt ikke om dere er bokinteresserte.

Livlig uteliv

Om dere ønsker å dra ut på byen og kjenne på Bergens uteliv, eller bare vil heve den seksuelle spenningen mellom dere, har Bergen mange gode nattklubber. Det er alltid god stemning ute på byen i Bergen, og det finnes en god variasjon når det gjelder musikk og miljø hos de forskjellige klubbene. Blant de mest populære, og en favoritt blant damer i Bergen, er Jacob Aall. Et kult utested med mange besøkende hver dag i uken, hvor det også er store muligheter for å treffe damer i Bergen dersom du kommer alene eller med en vennegjeng.

Klubb Kok er ofte et sted man går videre til. De spiller som regel hip-hop, og har et ungt og livlig publikum. Her serverer de god drikke, og dansegulvet er fullpakket på lørdager. Her er det absolutt gode muligheter til å ”get down and dirty”. Kaos har et litt eldre klientell, men er av mange rangert blant byens beste utesteder. God øl til gode priser! Ellers er også Calibar, Lille, Febar og Ricks til å anbefale. Lykke til med damer i Bergen!

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.