De beste metodene for dating i Stavanger

Stavanger er for tiden en av Norges mest spennende byer, med en rekke utesteder og kulturelle tilbud å velge i. For den som har tenkt seg ut på dating i Stavanger, kan det være greit å få noen tips om hva som er den beste metoden.

Den klart dårligste metoden er å gå ut et tilfeldig sted uten plan, og prøve å oppnå kontakt med hvem man nå enn møter. Dette kan betraktes som utdatert, gammeldags, noe som kanskje kommer frem enda tydeligere i Stavanger enn andre steder i landet. Folk i Stavanger er nemlig blant de mest moderne og urbane i Norge, og da bør du bruke de mest moderne og oppdaterte metoder og hjelpemidler som finnes, for å forsikre deg om at du spiller på samme arena, og øke sjansen for å møte den du faktisk har lyst til å møte. Her er noen hjelpemidler som beviselig fungerer.


De beste datingportalene for dating i Stavanger

På 1.: Academic Singles for Dating i Stavanger! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>


8.200 medlemmer i Stavanger

55% kvinner
45% menn

Prøv gratis

På 2.: be2 for Dating i Stavanger! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Omfattende gjennomgang av be2 >>


12.200 medlemmer i Stavanger

57% kvinner
43% menn

Try out for free!

På 3.: EliteSingles for Dating i Stavanger! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>


6.100 medlemmer i Stavanger

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

Den lille forskjellen

En god datingportal er metoden for å lykkes med dating i Stavanger. En dårlig datingportal har imidlertid motsatt effekt, så det er svært viktig å være bevisst og observant når du leter etter den riktige datingportalen. En god datingportal gir deg det du har behov for, uten å risikere din sikkerhet. Den beskytter opplysningene og bildene du legger inn, og den ivaretar din betalingsinformasjon.

Undersøkelser viser at 80 % av datingportalene ute på internett ikke holder mål. Det er derfor helt avgjørende at du velger en god datingportal, hvis du skal oppnå suksess med dating i Stavanger. Når du har funnet en god datingportal som passer deg, kommer tilbudene til å strømme på, og da gjelder det bare å finne en passende date og et passende sted å treffes for dating i Stavanger.  

En god prat over en kaffe

Når du har funnet en date, er det på tide å planlegge hva dere skal gjøre. Stavanger er en av Norges største byer, så hva med å droppe filmkvelden for en gangs skyld? Dra ut og opplev livet, folket og kulturen!

En god prat over en kaffe er alltid en populær start på daten. «Det lille hjørnet» er en sjarmerende bykafé som serverer god kaffe – og øl, om det skulle være ønskelig. Om du attpåtil har et utvalgt navn, får du gratis kaffe den dagen. Café Bacchus er også en populær kafé med litt sterkere kaffe, og en litt annerledes stemning. Veldig koselig!

Tips til kule og spennende dater

Om dere er sporty, er det mindre enn to timer til Preikestolen som ligger øst for Stavanger. Dette kan gjerne kombineres med en koselig kjøre- eller busstur der man virkelig kan bli godt kjent på veien. Med nydelig, magesugende utsikt gir Preikestolen en perfekt romantisk stemning!

Stavanger konserthus er Stavangers hotspot for ja, du gjettet det, konserter. Sjekk ut om det er en kul konsert dagen dere skal på date, det kan virkelig slå an! Om dere liker sport, er det muligheter for å dra på ishockeykamp i DNB Arena – Norges flotteste ishockeyarena. Med fullt trykk på tribunen og på isen kan det være en kul og spennende date.

Utallige muligheter til en morsom date

Dating i Stavanger er blitt mye lettere takket være nettet, men selve datingen er alltid den samme gamle leksa. Oljehovedstaden gir deg utallige muligheter til en morsom date, så det er viktig å være kreativ og tenke utenfor boksen! Gjerne vurder en gåtur i byen eller en ordentlig tur på byen, det kan også slå an.

Det viktigste er at daten er fornøyelig. Om du ikke er en rutinert dater, gir datingsider deg en fantastisk sjanse til å bli bedre! Hvis daten ikke fungerer, har du alltid muligheten til å finne en ny. Lykke til med dating i Stavanger!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.