Dating i Trondheim, Norges trønderhovedstad

Er du på utkikk etter muligheter for dating i Trondheim? En datingprofil hos en av Norges mange datingportaler gir deg ikke bare muligheten til å treffe kvinner, men kvinner lokalt der du bor. Det er et fåtall som er villige til å reise landet rundt for å finne sin drømmepartner, men ved å gjøre et grundig forarbeid kan du spare deg selv for mye tid, penger, og heller fokusere på de kvinnene som du vil ha størst sannsynlighet for å møte, og som vil være villig til å treffe deg på en date i Trondheim.

Det finnes flere datingportaler som har både større og mindre brukermiljø i Trondheim. De fleste datingsider tar betalt for å få fullt utbytte av tjenestene de tilbyr, og da er det viktig at du vet hva du punger ut for. Noen datingsider er nemlig useriøse og sleipe, til tross for at de fremstår som seriøse og profesjonelle. Etter å ha nøye vurdert de største datingsidene i landet, har vi en oversikt over de datingportalene som fungerer best for dating i


De beste datingportalene for dating i Trondheim

På 1.: Academic Singles for Dating i Trondheim! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>


5.900 medlemmer i Trondheim

55% kvinner
45% menn

Prøv gratis

På 2.: be2 for Dating i Trondheim! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Omfattende gjennomgang av be2 >>


8.800 medlemmer i Trondheim

57% kvinner
43% menn

Try out for free!

På 3.: EliteSingles for Dating i Trondheim! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>


4.400 medlemmer i Trondheim

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

Ut av datamaskinen, inn i Trondheim

Det er enkelt å søke i nærområdet til Trondheim, hvor du kan møte mange interessante personer fra samme område som deg. Det er enkelt å registrere seg og du vil ha alle søkemulighetene klare i løpet kort tid. Når du har satt opp profilen er det bare å søke opp på de kriteriene som passer for deg:

  • Hvilken aldersgruppe som passer for deg
  • Kjønn
  • Geografisk tilhørighet. Velg Trondheim
  • Interesser
  • Osv.

Vips, vil du få opp mange spennende alternativer som matcher de kriteriene du har satt opp for drømmedama, og du er klar til å begynne prosessen med å bli kjent og avtale en spennende date, fordi det er jo det du vil i det lange løp - ende med å utforske dating i Trondheim. Langt vekk fra datamaskinens eller smarttelefonens komfortable trygghet og ende med å treffe dama in person.

Et hav av muligheter

Det er diskutabelt hva som er det beste stedet å treffe en date første gang: Noen vil mene at en bar er det beste alternativet, fordi da kan dere ta en øl eller et glass vin for å roe nervene. Dere er gjerne omgitt av flere mennesker og det er en litt uformell måte å date på, hvor dere kan finne tonen sammen uten å være «fanget i situasjonen».

Andre heller mot en romantisk gåtur i parken eller en gammel bydel. En date uten alkohol, kan være lurt så dere slipper å være omgitt av mange mennesker og dessuten er alkohol kjent for å svekke dømmekraften, og den skal dere helst ha under kontroll.

Det er et hav av muligheter for dating i Trondheim, og det er noe som passer for alle aldre. Vi har sett på hvilke utesteder som er passelige for hvilke aldersgrupper:

Heite tips for dating i Trondheim

Alder 20-30: Downtown, er stedet for den yngre garrden. Her finner du et spekkfullt dansegulv i helgene og er stedet for moro sammen med daten din. Dating i Trondheim har aldri vært gøyere! Circus og Fru Lundgreens er kanskje litt mer rocka steder, men har ofte konserter og kan by på en litt annerledes opplevelse.

Alder 30+: Credo er stedet hvor du kan ta med deg daten din til komfortable omgivelser, rolig musikk og settinga er klar for en romantisk date, og hvor kjemien har større spillerom. Andre steder som er verdt å nevne er lille london og Carl johan

Hvis du skal på dating i Trondheim, er det greit med noen nyttige tips. Ofte, vil du bli spurt om noen gode idéer til steder, hvor dere kan treffes, for en prat og gode minner, og steder er det nok av i Trondheim:

  • Bakklandet (eller gamlebyen) er perfekt til dating i Trondheim. Med en viden kjent trehusbebyggelse og inspirerende markeder, er bydelen som perfekt til en date.
  • «To rom og kjøkken» og Baklandet skydsstation troner på toppen av listen over de mest romantiske restaurantene i Trondheim. Førstnevnte restaurant kan by på en kulinarisk opplevelse i velinnredede omgivelser. Det som skiller er prisen. Og hvis du har lommeboken til det er denne valget hvis du virkelig vil imponere damen.
  • Gamle bybroen ved lykkens portal er stedet hvor dere kan ha første kyss. Det går for å være Trondheims mest romantiske sted, så denne bør du ikke glemme.

Ny date dagen etterpå?

Okay, så nå har du gått på dating i Trondheim, og opplevelsen var forhåpentligvis god. Så hva gjør du nå? Er du ikke helt sikker på at du vil treffe henne igjen, kan du foreslå å sende henne en tekstmelding eller annet, og ikke avviser henne helt, slik at du fremdeles har en åpning hvis du skulle ombestemmer deg.. På den annen side, hvis du føler deg sikker på at du vil treffe henne igjen, bør være ganske raskt ute med å foreslå en ny date i Trondheim, og helst dagen etter. Da viser du at du er en fyr som hun kan stole på og at du er seriøs.

Listen over steder hvor du kan gå på dating i Trondheim, er ikke komplett og du kan prøve ut flere av stedene før dere går på date, slik at du får en feeling av stedet du peker deg ut og er godt forberedt.

Nå er det bare å komme i gang. Finn et sted hvor du kan sjekke opp damer og komme i gang med dating i Trondheim. Og hvem vet; kanskje neste dame du kontakter ender opp med å bli livsledsageren din. Det er bare en måte å finne ut av det på!

Lykke til!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.