Dating i Bergen – finn en date på nettet og møt hverandre i byen mellom de syv fjell!

Dating over hele verden, også i Bergen, har de siste årene involvert mer og mer bruk av digitale hjelpemidler som datingsider på nettet. Det som nå er normen er å finne seg en date via nettet og treffes i virkeligheten. Dersom du er interessert i dating i Bergen, bør du definitivt sjekke ut mulighetene som finnes på Internettet.

Datingportaler er som sagt blitt svært populært, og er stadig i vekst. Dette medfører at det er blitt enklere å finne seg en date, men det medfører dessverre også at mange prøver å utnytte situasjonen. Det finnes både gode og dårlige datingsider, kanskje flest av den sistnevnte typen, men vi har en god oversikt over nettsider som egner seg til dating i Bergen.


De beste datingportalene for dating i Bergen

På 1.: Academic Singles for Dating i Bergen! Academic Singles er en utmerket tjeneste for å finne høyt utdannede og karriereorienterte single. Det er lett å matche med de du er ute etter i utgangspunktet, og de har mange gode funksjoner man får god bruk for. Academic Singles er utvilsomt til å anbefale til de som passer inn i målgruppen!

Omfattende gjennomgang av Academic Singles >>


9.900 medlemmer i Bergen

55% kvinner
45% menn

Prøv gratis

På 2.: be2 for Dating i Bergen! Be2 er en god datingside, som har en stor og variert brukermasse. De bruker en utmerket matchingalgoritme som de har enkelt og greit valgt å kalle Algorithm. Dette verktøyet matcher deg med andre brukere som har like interesser og preferanser som deg selv. Når det kommer til bruker- og kundevennlighet har de litt å gå på, men alt i alt er Be2 et godt alternativ.

Omfattende gjennomgang av be2 >>


14.900 medlemmer i Bergen

57% kvinner
43% menn

Try out for free!

På 3.: EliteSingles for Dating i Bergen! Datingtjenesten Elitesingles retter seg mot (som navnet tilsier) det øvre sjiktet av den sosiale standen i Norge. Nettstedet utmerker seg ved å tiltrekke single med høy utdannelse, et høyt ambisjonsnivå og med samme preferanser for sin kommende partner. Datingtjenesten kan tilby sine medlemmer en grundig og faglig utviklet test til å matche de med best forutsetninger for å kunne lykkes sammen. Elitesingles passer best for seriøse single som vil ta et intelligent valg.

Omfattende gjennomgang av EliteSingles >>


7.400 medlemmer i Bergen

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

Sett inn støtet – finn en date

Når du endelig har funnet en god side for dating i Bergen, er det på tide å sette inn støtet. For å maksimere sjansene dine, er det viktig at du gjør profilen din så attraktiv som overhodet mulig. Dette betyr å fylle ut alt av informasjon som personlige preferanser, egenskaper og interesser, slik at man kan matches opp med noen man kan ha det fint med. Du bør også bruke et profilbilde – dette er utrolig viktig.

Om du har matchet med noen du liker, er det bare til å begynne å prate. Begynn samtalen lett og rolig, gjerne med et morsomt spørsmål eller bemerkning som refererer til profilbeskrivelsen til matchen din. Dette viser at du har fulgt med i timen, eller som man sier på godt norsk – lest profilen deres. Ikke vent for lenge med å møtes, da mister man spenningen man har opparbeidet i starten.

Møt hverandre i sentrum

Du kjenner kanskje godt til Bergen allerede dersom du leser denne artikkelen, kanskje du er godt erfaren med dating i Bergen, men vi har likevel noen lokale tips til både nybegynnere og veteraner i feltet. Første gang man møtes er det greit å først treffes på et offentlig sted. Dette er for å forsikre hverandre trygghet.

Et velkjent offentlig sted i Bergen er for eksempel Den blå stein som ligger mellom Torggaten og Torgallmenningen. De fleste bergensere, både innfødte og tilflyttede, kjenner til Den blå stein, og er et velkjent, sentralt punkt i Bergen by. Dere kan også treffes for eksempel ved Grieghallen eller Lille Lungegårdsvannet, som også er kjente knytingspunkt.

Bring ferden videre enten lavt eller høyt

En standard førstedate inneholder gjerne ofte en tur i parken, noe som også er mulig om det er dating i Bergen det er snakk om. I Bergen har man for eksempel den veldig sentrale parken Byparken. Litt utenfor sentrum, mot Møhlenpris, ligger også den kjente Nygårdsparken. Begge disse parkene egner seg godt til førstegangs dating i Bergen, så lenge det ikke er nedbør, så klart.

Om man har lyst til å komme seg opp i høyden, ligger både Fløyen og Ulriken greit til. Fløyen er kanskje Bergens mest populære turistmål, mens Ulriken er det høyeste fjellet av de syv fjell rundt Bergen. Kanskje det blir en sporty date?

Bergens festlige nattliv

Om det er dårlig vær, som det ofte er i Bergen, er det heldigvis muligheter for å holde seg (delvis) unna det. Man kan dra til Bryggen, der det ligger et par interessante museum. Bryggen er ikonisk for Bergen, og det kan skape en romantisk stemning.

Om vanlig, dagtids dating i Bergen blir for tamt for dere, er det selvfølgelig muligheter for å dra på byen. Bergen har et livlig nattliv, med kafeer, barer og nattklubber av enhver sort. BarBarista er gjerne til å anbefales, en sjarmerende bar med kult interiør og mange forskjellige drinker. Om man vil dra den helt ut, for eksempel på en lørdags kveld, er det stappfullt med nattklubber. Jacob Aall, Kok og Metro er tre populære nattklubber der det er full partystemning.

Bergen er en stor by som åpner for kreativitet i datedestinasjoner, og det bør du bruke til din fordel når du planlegger dating i Bergen!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Matchmaking. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.