Pule i Oslo – tips og råd til en spontan og morsom kveld

Det er slettes ikke vanskelig! Å finne sexpartnere på nettet blir mer og mer normalt og populært over hele verden, og Norges hovedstad er intet unntak. Den mest effektive måten for å finne noen å pule i Oslo, er å bruke datingsider som er spesialisert på spontan og uforpliktende sextreff.

Både unge studenter og eldre karrieremennesker bruker nettet med dette som formål, men det er mange som havner i fella. Uten å gjøre god nok research, risikerer man å plutselig betale for en tjeneste som er langt under pari, både sikkerhets- og kvalitetsmessig. For å forhindre dette, er det svært lurt av deg å følge våre tips og triks, samt gå gjennom den omfattende listen vår over de beste datingportalene for å pule i Oslo.


De aller beste sidene for å pule i Oslo

På 1.: The Casual Lounge for pul i Oslo! TheCasualLounge er møteplassen i Norge for de som er ute etter en uforpliktende date. Den perfekte datingsiden for sofistikerte kvinner og menn som ønsker å realisere sine erotiske drømmer på en enkel og trygg måte.

Omfattende gjennomgang av The Casual Lounge >>


17.400 medlemmer i Oslo

55% kvinner
56% menn

Prøv gratis

På 2.: C-date for pul i Oslo! Er du singel og ønsker å få utløp for sexlysten? Da er C-date noe for deg – Norges største datingside for de som er ute etter spennende og korte treff med likesinnede mennesker. Damer får gratis abonnement, noe som også kommer menn til gode, da det er veldig mange kvinnelige brukere.

Omfattende gjennomgang av C-date >>


44.100 medlemmer i Oslo

53% kvinner
47% menn

Prøv gratis

På 3.: New Honey for pul i Oslo! New Honey er en datingside for unge nordmenn som ønsker uforpliktende sex. Det er en utspringsportal fra velkjente og velrennomerte C-date, og ved å delvis bruke C-dates brukerdatabase er New Honey et godt valg om man ønsker seg forpliktelsesløse sextreff i Norge.

Omfattende gjennomgang av New Honey >>


29.000 medlemmer i Oslo

46% kvinner
54% menn

Prøv gratis

På 4.: Victoria Milan for pul i Oslo! Står du fast i forholdet eller sexlivet ditt, og er ute etter en sideflørt? Kunne du tenkt deg å ha en affære med en ny flamme som gir deg det lille ekstra? Victoria Milan er den beste alternativet i Skandinavia om det er dette du er på jakt etter. Vi har testet ut Victoria Milan for å se om det er like bra som ryktene tilsier. Her finner du en ærlig anmeldelse basert på en grundig test, der vi har prøvd ut alle aspektene av tjenesten. Vi er ikke her for å dømme andre, vi vil heller gi nettdatere det de vil ha. I denne bransjen finnes det utrolig mange forskjellige nisjer, og tjenesten av slaget Victoria Milan tilbyr er svært populært, uansett hva man mener om det.

Omfattende gjennomgang av Victoria Milan >>


52.200 medlemmer i Oslo

35% kvinner
65% menn

Prøv gratis

På 5.: EksotiskFlirt for pul i Oslo! Mange medlemmer i Norge. En underholdende og teknisk avansert datingportal med et stort utvalg muligheter og verktøy som sikrer gode sjanser for å finne noen å avtale et uforpliktende stevnemøte med. Enkelt å komme i gang, god verdi for pengene.

Omfattende gjennomgang av EksotiskFlirt >>


44.100 medlemmer i Oslo

52% kvinner
48% menn

Prøv gratis

På 6.: BeNaughty for pul i Oslo! BeNaughty er en velkjent datingside, skreddersydd for uforpliktende sexdates. Mange nordmenn er medlemmer, og som regel er de unge menn og kvinner. BeNaughty er ikke en matchmakingtjeneste, noe som betyr at det viker fra klassiske datingsider der du blir foreslått potensielle matcher. Dog har de en rekke funksjoner for å finne andre brukere, blant annet en svært brukelig søkefunksjon. Om du er på let etter uforpliktende sex med brukere i umiddelbar nærhet, er det verdt å prøve BeNaughty.

Omfattende gjennomgang av BeNaughty >>


29.000 medlemmer i Oslo

45% kvinner
55% menn

Bedre enn BeNaughty? Prøv det nå!

Ingenting står i veien

Nøkkelen til å pule i Oslo via nettet er å bruke en god tjeneste. Les våre ærlige omtaler om de forskjellige sidene, og opprett en gratis bruker på den du liker best. Når du har funnet en side du er fornøyd med, er det anbefalt å betale for et Premium-abonnement. Bruk tid på å finjustere profilen din med informasjon og bilder, og begynn å prate med brukere du er interessert i.

Om du oppfører deg fint, er det ingenting som står i veien for å finne noen å pule i Oslo. Det er viktig å huske på at spesielt jenter ønsker å bli forført og flørtet med, til tross for at de som oftest er ute etter det samme som deg – å pule i Oslo. Om du behandler dem som søppel eller skriver altfor enkle meldinger som «hei, skal vi pule,» minimerer du sjansene dine. Ikke gjør det!

Hva med en kaffe eller cocktail?

Så du har funnet deg noen å pule i Oslo? Supert! Kanskje dere vil ta en tur rundt i byen før dere hopper i det? Oslo er Norges største by, og har dermed veldig mye å by på. Tips til sted å treffes er for eksempel et landemerke eller en kafé – og de finnes det nok av i Tigerstaden. Hva med en kaffe eller cocktail på Cafe Sør? En av Oslos hippeste kafeer ligger i Torggata, med kul og avslappet stemning på dagtid og mer partyfaktor om kvelden.

Før kvelden videre med en tur på Hard Rock Cafe Oslo. Alle kjenner vel til den store franchisen Hard Rock Cafe? Her er det mulig å få seg en skikkelig godbit, god drikke og ordentlig partystemning om du kommer litt sent. Åpent til klokka tre på fredager og lørdager!

For å runde av kvelden før man hopper til køys, er både Dattera til Hagen og The Club nattklubber å anbefale. Dattera til Hagen spiller mye forskjellig elektronisk musikk, samt funky musikk som reggae, jazz og soul. De har også en herlig bakgård. The Club ligger over The Scotsman, som for øvrig også er en kafé å anbefale.

Beskytt dere selv

Om dere vil ha en hel kveld sammen rundt i byen for å bygge opp stemningen er det absolutt en god idé, og kvinner er nok ekstra motiverte til å si ja om det er dette som står på planen. Det er dog mange som ønsker å gå rett på sak, og det er helt greit, det også. Det viktigste er at dere begge har det moro, og at det ikke er noe press rundt møtet.

Beskytt dere selv! Sørg for at alt går knirkefritt for seg, både ved å møtes på et offentlig sted samt å bruke prevensjonsmidler. Å bruke nettet til å pule i Oslo skal tross alt være trygt, og mest av alt, moro!

 

Trenger du mer informasjon om dette emnet? Ta vennligst en titt på siden vår med kategoriserte gjennomgang: Casual-Dating. Vi håper at du vil finne nyttig tilleggsinformasjon der.